Fonkelende shoppingdagen

 

Kom gezellig winkelen in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Onze handelaars ontvangen u met open armen. Op 11 en 12 december is het supergezellig, met de kerstmarkt die over heel het winkelcentrum van Herentals verspreid is.

Programma

  • Scoor in de winkels een Golden Schaatsticket voor je (klein)kinderen. Dat kun je inruilen voor een gratis schaatsbeurt op de kinderschaatspiste op de Grote Markt tussen 11 en 19 december.
  • Zondag 5/12: bezoek van de kerstman, ballonnen- en goochelclown, zang en muziek door T-Trio, sfeerverlichting en -muziek.
  • Zaterdag 11/12: bezoek van de kerstman, kinderschaatspiste, kerststal en -bomen, Folkzangkoor, sfeerverlichting en -muziek, KERSTMARKT.
  • Zondag 12/12: bezoek van de kerstman, ballonnen- en goochelclown, kinderschaatspiste, kerststal en -bomen, zang en muziek door T-Trio, Folkzangkoor, sfeerverlichting en -muziek, KERSTMARKT.
  • Zaterdag 18/12: bezoek van de kerstman, kinderschaatspiste, kerststal en -bomen, Folkzangkoor, sfeerverlichting en -muziek.
  • Zondag 19/12: bezoek van de kerstman, ballonnen- en goochelclown, kinderschaatspiste, kerststal en -bomen, Folkzangkoor, sfeerverlichting en -muziek, kinderworkshops.

De shoppingdagen zijn opgenomen in het programma van Winterlicht, het winterprogramma van stad Herentals. Meer informatie vindt u www.winterlicht.be.

 


Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Stadscentrum HerentalsGrote Markt en omgeving 1 2200 Herentals
Wanneer
Thema
Markt, braderie of kermis
 
Leeftijd
-
Contact
Adres
Grote Markt 412200 Herentals