In onze reeks seizoenskoken staat de "lente" in het middelpunt.
In de lente genieten we van het eerste prille groen in de tuin.
Er is nog niet zo heel veel te vinden, maar met de eerste sappige blaadjes koken we samen smaakvolle gerechtjes die we ook opeten.
Je krijgt de recepten mee naar huis zodat je thuis ook de lente in je keuken kan brengen.
Ben je benieuwd naar de basis voor een groenere keuken en wil je weten welke groenten als eerste smaakmakers hun kopje opsteken?
Aarzel dan niet om in te schrijven. Welkom!
Deze workshop wordt begeleid door Marjan Kathagen, lesgeefster bij Velt.
Inschrijven verplicht, max. 15 deelnemers,
hermanblanche.rombouts@pandora.be
Velt-leden: € 5, niet-leden: € 10, rechthebbenden kansentarief: € 2,50
Plaats: Leskeuken Sociale Campus, Lierseweg 132A, 2200 Herentals (zelfde gebouw als kringwinkel). We starten stipt om 10 uur.
Bron: UiTinVlaanderen.be