Boeken en Bubbels - Michaël Pas en Walter Weyns

Tijdens Boeken en Bubbels praat presentatrice Katrien Lodewyckx met interessante mensen over de boeken die hun leven hebben beïnvloed. Dit keer geeft Michaël Pas je een kijk in zijn persoonlijke boekengeschiedenis.

Michaël Pas acteerde in verschillende Vlaamse televisieseries en films. Zijn bekendste televisierol is waarschijnlijk die van Kulderzipken in de gelijknamige serie. Michaël vertolkte ook een hoofdrol in de films Teams Spirit 1 en 2 van Jan Verheyen.

Michaël Pas krijgt het gezelschap van hoogleraar en auteur Walter Weyns. Hij is hoogleraar sociologie aan de Universiteit Antwerpen. Hij publiceerde onder anderen Marx begrijpen, Van mensen en dingen, Het tijdperk van de maatschappij en Wie wat woke?

Tijdens Boeken en Bubbels vertelt hij over dit laatste boek. Wie wat woke? geeft duiding en analyse bij wat sommigen omschrijven als een nieuwe cultuurstrijd.

Dwarsfluit en accordeon
Voor de muzikale omkadering zorgen fluitiste Machteld Van Geenhoven en accordeoniste Linda Pellaers. Sinds 1988 is Machteld verbonden als lerares fluit, piccolo en groepsmusiceren aan de muziekacademie van Herentals. In 2019 werd zij benoemd tot Suzuki Flute Instructor en assisteert zij de fluitdocentenopleiding op verschillende plaatsen in Europa.

Na het afstuderen nam Linda Pellaers deel aan uiteenlopende grote en kleinere projecten. Ook zij is als lerares accordeon, groepsmusiceren en begeleidingspraktijk verbonden aan de muziekacademie van Herentals.


Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
Cultuurcentrum 't SchalikenGrote Markt 35 2200 Herentals
Date
Organisatie
Cc 't Schaliken
Thema
Lezing of congres
Prijs
€13,00,-
 

Basistarief: €13,00,-
Vriendenpas: €10,00,-
UITpas Kansentarief: €2,60,-

Contact
Adres
Cc 't SchalikenGrote Markt 35 2200 Herentals