Wat verandert er vanaf 1 september?

Recreatie en buitenbaden sluiten, speeltuin open voor iedereen

Vanaf dinsdag 1 september wijzigt de werking in het Netepark. De recreatieve voorzieningen en buitenbaden sluiten en de speeltuin is opnieuw voor iedereen vrij toegankelijk. U betaalt enkel nog toegang voor de zwembaden.

Openingsuren

De openingsuren van de zwembaden vindt u hier. We werken voorlopig niet met een reservatiesysteem. Ook beperken we voorlopig de zwembeurten niet in tijd. Er zijn wel maar een beperkt aantal bezoekers toegelaten in de zwembaden. Indien de zwembaden vol zijn, is er geen toegang mogelijk tot er opnieuw plaats is. Mogelijk vragen we ook om gebruik te maken van een ander zwembad in het gebouw.

Mondmaskers

Mondmasker zijn verplicht bij aankomst tot in de kleedkamers. U laat het mondmasker in uw locker tijdens de zwembeurt. Na de zwembeurt zet u dit terug op in de kleedkamers. Kinderen onder 12 jaar moeten geen mondmasker dragen.

Douches en kleedruimtes

Kom naar het zwembad met uw zwemkledij onder uw gewone kledij. Iedereen kleedt zich om in de individuele kleedruimtes. Douche u goed voor de zwembeurt. Na de zwembeurt mag u enkel snel afspoelen.

Zwem- en aqualessen

De zwemlessen en aqualessen starten later in september. Meer info hierover vindt u op onze website en facebookpagina.

Groepen

Groepen kunnen niet tegelijk met het publiek zwemmen. Neem contact op en we bekijken wat er mogelijk is.