Kerstshoppen in Herentals

Tijdens de eindejaarsperiode straalt het historische stadscentrum een en al gezelligheid uit. Samen met de vele café- en restaurantuitbaters verwelkomen de handelaars u in de mooie winkelstraten, waar u een groot aanbod vindt aan originele kerstcadeaus, kerstversiering en feestkleding.

Winkels open op zondag 10, 17 en 24 december

Op zondag 10 en 17 december zijn de winkels open van 13 tot 17.30 uur. De Zandstraat en de Bovenrij zijn verkeersvrij, dus u kunt rustig langs de winkels kuieren. Ook op zondag 24 december kunnen de lastminuteshoppers nog van 10 tot 16 uur in het stadscentrum terecht. Op zaterdag 16 en zondag 17 december rijdt de kerstman van 14 tot 17 uur in een koets door de winkelstraten en deelt hij wafeltjes uit.

Win een auto met de eindejaarsactie van de Herentalse handelaars

De Herentalse middenstandsvereniging vzw Thals en de stad organiseren opnieuw een grote eindejaarswedstrijd. De hoofdprijs is een KIA Picanto, geschonken door Garage Peeters. Om deel te nemen aan de wedstrijd moet u tussen 1 en 31 december stempels verzamelen bij de deelnemende handelaars uit Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Als u vijf stempels van vijf verschillende winkels hebt, kunt u uw wedstrijdformulier indienen. Vanaf 20 november staat de wagen tentoongesteld op de Grote Markt.

Helemaal Herentals Kadocheques, het ideale geschenk

Weet u niet wat te kopen voor uw familie, geliefden of vrienden? Dan biedt de Helemaal Herentals Kadocheque u een perfecte oplossing. U kunt de cheques gebruiken in meer dan 120 winkels in en rond het centrum van Herentals. De cheques zijn te koop bij het stadsloket (Augustijnenlaan 30) en bij de dienst toerisme (Grote Markt 35). De dienst toerisme is extra open op zondag 10 en 17 december van 13 tot 17 uur.

Nieuwe kerstverlichting

De stad kocht dit jaar nieuwe kerstverlichting aan voor de winkelstraten in het centrum (Bovenrij, Zandstraat, Nederrij, Hofkwartier en Fraikinstraat). En ook in Noorderwijk en Morkhoven hangt er feestelijke verlichting in de bomen en aan de ramen van het Dorpshuis.

Kerst in Thals