Sportactiviteiten voor vijfenvijftigplussers

NetelandSport Vlaanderen

In 2021 organiseert Neteland sportactiviteiten voor 55-plussers.

Neteland is een samenwerkingsverband tussen de vijf gemeenten Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar.

ActiviteitDatum en uurKostprijsLocatie 
Kajakdonderdag 17 juni om 13 uur5 euroDe Hut (Spaanshoflaan)activiteit afgelopen
Sportelweekzondag 3 tot en met vrijdag 8 oktobergratisVerschillende locatiesactiviteit afgelopen
Bowling (Opgelet! Covid Safe Ticket en mondmasker verplicht)donderdag 16 december van 14 tot 16 uur4 euroBowling Het Ven (Vennen 36)activiteit afgelopen

Inschrijven

  • Inschrijven voor 'kajak' kan vanaf maandag 31 mei om 9 uur via de webshop of aan de balie van de dienst sport, jeugd en evenementen.
  • Inschrijven voor de Sportelweek kan vanaf maandag 6 september om 9 uur via de website van Neteland of aan de balie van de dienst sport, jeugd en evenementen.
  • Inschrijven voor 'bowling' kan vanaf maandag 22 november om 9 uur via de webshop of aan de balie van de dienst sport, jeugd en evenementen.

Prijs

De prijs staat vermeld bij de activiteit. Houders van een vrijetijdspas krijgen 50 procent korting.

Foto's

Tijdens de activiteiten worden er foto's genomen. Deze foto's verschijnen op de website van de stad, op de Facebookpagina van de stadsdiensten en worden mogelijk gebruikt voor stedelijke informatiedoeleinden. Wil je niet dat er foto's van jou genomen en gepubliceerd worden, meld dit dan schriftelijk voor het begin van de activiteit aan de dienst sport, jeugd en evenementen.

Verzekering

De deelnemers zijn verzekerd via de sportverzekering van de stad. De verzekering dekt burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Je kan de polis raadplegen bij de dienst sport, jeugd en evenementen.