Speelpleinwerking NoMo (2018)

Speelpleinwerking NoMo is een vakantiewerking die georganiseerd wordt tijdens juli en augustus in de jeugdlokalen van Noorderwijk en Morkhoven. NoMo is er voor alle kinderen geboren tussen 2004 en 2013. De activiteiten worden begeleid door gebrevetteerde animatoren en een hoofdanimator. De kinderen zijn steeds verzekerd tegen mogelijke ongevallen tijdens de werking. U moet niet vooraf reserveren. De inschrijvingen vinden plaats elke ochtend tussen 8.30 uur en 9 uur. Om de inschrijvingen vlot te laten verlopen, moet u vooraf wel een informatiefiche invullen.

De kinderen gaan op woensdag zwemmen in het Netepark. Houd bij het klaarmaken van de zwemtas rekening met de dresscode van het Netepark (enkel strakke zwemkledij). Kinderen die niet kunnen zwemmen, gaan enkel pootjebaden en spelen in de speeltuin.

Wanneer?

De speelpleinwerking vindt plaats van 16 tot en met 27 juli in de KLJ-lokalen van Noorderwijk (Kruisstraat z/n) en van 13 tot en met 31 augustus in de chirolokalen van Morkhoven (Sint-Niklaasstraat 17). Er zijn geen zomerwerkingen tijdens het weekend en op feestdagen en brugdagen. 

De activiteiten vinden plaats van 9 tot 16 uur. Er is mogelijkheid tot naopvang tot 17 uur.

Kostprijs?

De werking kost 4 euro per dag (2 euro met een vrijetijdspas).