Speelpleinwerking NoMo (2019)

Speelpleinwerking NoMo is een vakantiewerking die georganiseerd wordt tijdens juli in de KLJ-lokalen van Noorderwijk (Kruisstraat z/n) en tijdens augustus in de Chirolokalen van Morkhoven (Sint-Niklaasstraat 17). NoMo is er voor alle kinderen geboren tussen 2005 en 2014. De activiteiten worden begeleid door gebrevetteerde animatoren en een hoofdanimator. De kinderen zijn steeds verzekerd tegen mogelijke ongevallen tijdens de werking. U moet niet vooraf reserveren.

De kinderen gaan op woensdag zwemmen in het Netepark. Houd bij het klaarmaken van de zwemtas rekening met de dresscode van het Netepark (enkel strakke zwemkledij). Kinderen die niet kunnen zwemmen, gaan enkel pootjebaden en spelen in de speeltuin.

Wanneer

De speelpleinwerking vindt plaats van 15 tot en met 26 juli en van 12 tot en met 30 augustus. Er is geen werking in het weekend of op donderdag 15 en vrijdag 16 augustus.

De activiteiten vinden plaats van 9 tot 16 uur. Er is mogelijkheid tot naopvang tot 17 uur.

Inschrijven

De inschrijvingen vinden plaats elke ochtend tussen 8.30 uur en 9 uur. Om de inschrijvingen vlot te laten verlopen, moet u vooraf wel een informatiefiche invullen.

Prijs

De werking kost 4 euro per dag (2 euro met een vrijetijdspas).

Foto's

Tijdens onze activiteiten worden mogelijks sfeerfoto’s gemaakt die gebruikt worden in stedelijke publicaties. Voor het gebruik van gerichte foto’s wordt specifiek toestemming gevraagd aan de betrokken persoon. Wenst u niet gefotografeerd te worden, laat het ons weten. Mail naar jeugddienst@herentals.be of bel 014-21 21 86.