Speelpleinwerking Diependaal (2019)

Speelpleinwerking Diependaal is een vakantiewerking die georganiseerd wordt tijdens juli en augustus in het buurthuis van Diependaal (Musketstraat 100, Herentals). De werking is er voor alle kinderen van Diependaal die geboren zijn tussen 2006 en 2014. De activiteiten worden begeleid door gebrevetteerde animatoren en een hoofdanimator. De kinderen zijn steeds verzekerd tegen mogelijke ongevallen tijdens de werking. U moet niet vooraf reserveren.

De kinderen gaan op woensdag zwemmen in het Netepark. Houd bij het klaarmaken van de zwemtas rekening met de dresscode van het Netepark (enkel strakke zwemkledij). Kinderen die niet kunnen zwemmen, gaan enkel pootjebaden en spelen in de speeltuin.

Wanneer

De buurtspeelpleinwerking in Diependaal is open van 9 juli tot en met 16 augustus. Er is geen werking in het weekend of op donderdag 15 en vrijdag 16 augustus.

De activiteiten vinden plaats van 12 tot 16 uur.

Inschrijven

De inschrijvingen gebeuren ter plaatse om 12 uur.

Prijs

De werking is gratis.

Foto's

Tijdens onze activiteiten worden mogelijks sfeerfoto’s gemaakt die gebruikt worden in stedelijke publicaties. Voor het gebruik van gerichte foto’s wordt specifiek toestemming gevraagd aan de betrokken persoon. Wenst u niet gefotografeerd te worden, laat het ons weten. Mail naar jeugddienst@herentals.be of bel 014-21 21 86.