Kringkruidenier

De KringKruidenier verkoopt kwaliteitsvolle voedingswaren en verbruiksproducten die via de gewone winkels niet (meer) worden verkocht.  Hiermee helpen we het milieu, we beperken de afvalberg én we helpen uw portemonnee, want wij bieden deze producten aan tegen lage prijzen. Wij verkopen het basisaanbod producten dat u overal kunt kopen, maar we hebben ook dikwijls toffe tijdelijke acties.  Solidaire klanten betalen een ietsje meer en steunen zo ons project.  Klanten die via de sociale dienst worden doorverwezen, krijgen een klantenkaart en betalen minder dan in de gewone winkels. Voor iedereen een faire prijs dus.

Voordelig voor iedereen:

  • brood en patisserie
  • groenten en fruit
  • vlees en vegetarische producten
  • tijdelijke actieproducten (volg onze acties op Facebook!) 

Onze sociale prijzen

Producten met een geel bolletje bij de prijs zijn voor iedereen extra voordelig.  Sommige producten hebben twee prijzen: de prijzen met het groene bolletje zijn extra voordelig voor klanten die door het OCMW worden doorverwezen.  Je moet hiervoor naar het OCMW van je woonplaats gaan.   Wij zorgen op een heel discrete manier voor de sociale klantenkaart.

Interesse in vrijwilligerswerk?

De Kringkruidenier en ontmoetingsruimte De Cirkel zoeken vrijwilligers voor enkele leuke en uitdagende jobs.  Wil je het enthousiaste team ondersteunen?  Stuur een mailtje naar delink@ocmwherentals.be.

De Kringkruidenier is een initiatief van de OCMW's van Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Kasterlee, Lille, Olen en Vorselaar.

Parkeerplaatsen

Het Centrum voor Geestelijke Gezondheid bouwt in Herentals een vestiging op de braakliggende grond voor de parking van campus Spiegelfabriek. De KringKruidenier blijft bereikbaar en de parkeerplaatsen blijven toegankelijk. Houd er wel rekening dat de bouwwerken af en toe wat hinder kunnen veroorzaken.