Huis van het Kind Middenkempen

"Huis van het Kind Middenkempen" is een initiatief van de 7 ISOM-gemeenten met loketten in elke gemeente: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Kasterlee, Lille, Olen en Vorselaar.  De Huizen van het Kind centraliseren alle initiatieven in die gemeenten die te maken hebben met baby's, peuters, kinderen, jongeren en opvoeding in het algemeen. 

Het netwerk van Huis van het Kind Middenkempen wordt gecoördineerd door An Van Mechelen.  Zij is ook pedagogisch coördinator.  In elk van de gemeenten is een sleutelfiguur aangeduid - in Herentals is dat groepswerker Sofie Roofthooft.

Wat doet het Huis van het Kind?

  • Speelbabbels: ontmoetingsmomenten voor kindjes van 0 tot 3 jaar samen met hun ouders of grootouders, in elk van de 7 gemeenten telkens van 9 tot 11.30 uur.  Je mag deelnemen aan alle Speelbabbels, ongeacht waar je woont. De SpeelBabbel van Herentals vind je in campus Spiegelfabriek, Lierseweg 132.
  • Zwangere vrouwen en kersverse mama's en papa's zijn welkom tijdens de ontmoetingsmomenten in Herentals elke dinsdag van 9 tot 11.30 uur.
  • Infoavonden over opvoeding in de 7 gemeenten - klik door op "opvoedingsondersteuning".
  • Website over opvoeden (nog in de maak).
  • Infoloketten over opvoeden in elk van de gemeenten.