Ontmoetingsruimte De Cirkel

De Cirkel is gesloten van 15 tot 26 augustus.

 

De Cirkel is een ontmoetingsplek waar iedereen welkom is. Je kan er de krant lezen, mensen ontmoeten, een gezelschapsspel spelen en deelnemen aan één van onze workshops of activiteiten. Wij serveren er frisdrank en koffie, verse soep en andere versnaperingen aan lage prijzen. Heb je een vraag of wil je je verhaal kwijt? Wij luisteren graag! De Cirkel is open op dinsdag van 13 tot 17 uur en op woensdag en donderdag van 10 tot 17 uur.

Meer informatie: 014-24 66 93, info@ocmwherentals.be

  • Crea Café: elke eerste woensdag van de maand kun je van 13 tot 16.30 u in De Cirkel komen knutselen. Je gaat naar huis met een afgewerkt stuk. Je betaalt 2 euro per workshop. Inschrijven is noodzakelijk.
  • Iets met snaren: workshop voor gitaristen, gitarist/zangers en mensen die andere snaarinstrumenten spelen. Iedereen is welkom. Je leert van mekaar, er wordt creatief samen gespeeld en geïmproviseerd. Breng zelf je instrument mee, een balpen en eventueel een notenstaander. Elke maandag tussen 14.30 en 16.00 u. Vrije inloop. Gratis
  • Trachique: knutselen met recyclagematerialen. Op woensdagen tussen 13 en 16.30 u. Je betaalt 5 euro per workshop of 2 euro met vrijetijdspas. Inschrijven niet nodig.
  • Brei- en haakclub De Wollies: breien en haken in gezelschap. Je kunt eventueel werkjes verkopen voor het goede doel. Elke donderdag: 13.00 - 16.30 uur. Vrije inloop.Gratis
  • Naailessen: leer naaien of verbeter je vaardigheid. Je mag eigen naaiwerkjes meebrengen. De lerares kan je helpen. We hebben een naaimachine, maar het is handig als je je eigen naaimachine kan meebrengen. Drie maandagen per maand: 10.00 - 13.00 u. Je betaalt 2 euro per les. De naailessen zijn voorlopig volzet. Bel ons voor inschrijving op de wachtlijst.

Parkeerplaatsen

Het Centrum voor Geestelijke Gezondheid bouwt een Herentalse vestiging op de braakliggende grond voor de parking van campus Spiegelfabriek. De Cirkel blijft bereikbaar en de parkeerplaatsen blijven toegankelijk. Houd er wel rekening mee dat de bouwwerken af en toe wat hinder kunnen veroorzaken.