Vacature voor 1,6 administratief medewerkers WZC

niveau C, deeltijds, onbepaalde duur

WZC Sint-Anna, een onderdeel van stad Herentals en gelegen in het groen, is een hypermoderne zorgcampus voor 120 bewoners met een DVC. Ook zijn er 40 assistentiewoningen geïntegreerd op deze campus. Momenteel zorgen de meer dan 160 gedreven medewerkers – elk met een hart voor onze ouderenzorg - voor de goeie gang van zaken.

Takenpakket

Houdt u van administratief en onthaalwerk? En houdt u ervan om werkzaam te zijn binnen een sociale, warme omgeving die het welzijn van haar bewoners en medewerkers hoog in het vaandel draagt? Dan kan u misschien de ondersteunende administratieve kracht zijn die wij zoeken.

Diplomavoorwaarden

Houder zijn van een diploma van middelbaar onderwijs (of gelijkgesteld) dat toegang geeft tot het niveau C.

Wij bieden:

  • deeltijdse contracten van onbepaalde duur (C-niveau)
  • jaren gewerkt binnen openbare dienst worden meegenomen in je geldelijke anciënniteit
  • fietsvergoeding of 100% terugbetaling van abonnement openbaar vervoer
  • maaltijdcheques (6,75 €)
  • gunstige verlofregeling
  • zinvol werk binnen een moderne en hedendaagse zorgcampus.

Interesse?

Stuur uw sollicitatiebrief met CV + een kopie van uw diploma + een recent uittreksel uit het strafregister naar: stad Herentals, Augustijnenlaan 30, 2200 Herentals of mail naar personeelsdienst@ocmwherentals.be ten laatste op 20 oktober 2019 (contactpersoon: Kathleen Jacobs 014-24 66 03). Enkel de volledige kandidaturen worden in aanmerking genomen.

Voor meer info over de functie kan u contact opnemen met Ans Deryckere, verantwoordelijke administratie WZC of 014-24 89 06.

Kandidaten dienen te slagen voor een selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijk gedeelte dat plaatsvindt op 19 november in de voormiddag. De geslaagden worden vervolgens uitgenodigd voor het mondelinge gedeelte (op 09 en/of 10 december). De voorziene indiensttredingsdatum is 1 januari 2020.