Grabbelpas

Verveelt uw kind zich wel eens tijdens de korte schoolvakanties en bent u op zoek naar leuke en creatieve activiteiten? Dan is de Grabbelpas de ideale oplossing! De Grabbelpasactiviteiten zijn bestemd voor kinderen geboren tussen 2006 en 2015 en vinden plaats tijdens de korte schoolvakanties.

De volgende Grabbelpasactiviteiten gaan door in de herfstvakantie op 29, 30 en 31 oktober. Van zodra het programma klaar is, zal u op deze pagina alle details kunnen terugvinden.

Inschrijven

Inschrijven kan via de webshop. U kunt er de gewenste activiteiten selecteren en afrekenen.

  • Hebt u nog geen profiel, maak er dan snel een aan. Wij raden u aan om uw e-mailadres in te stellen als gebruikersnaam. U maakt één profiel aan voor het hele gezin. Kinderen en andere gezinsleden voegt u hier later aan toe.
  • Hebt u een vrijetijdspas of bent u inwoner van Herentals? Dan duurt het gemiddeld één werkdag na de aanmaak van uw profiel om de bijhorende korting voor u te activeren.

Er kan maar een beperkt aantal kinderen deelnemen. Tijdig inschrijven en betalen is de boodschap.

Prijs

  • De prijzen staan vermeld bij de activiteit.
  • Houders van een Vrijetijdspas krijgen 50 procent korting.

Foto's

Tijdens de activiteiten worden er foto's genomen. Deze foto's verschijnen op de website van de stad, op de Facebookpagina's van de stadsdiensten en worden mogelijk gebruikt voor stedelijke informatiedoeleinden. Wilt u niet dat er foto's van uw kind genomen en gepubliceerd worden, meld dit dan schriftelijk voor het begin van de activiteit aan de dienst sport, jeugd en internationale samenwerking.

Belangrijk

Activiteiten waarvoor te weinig deelnemers ingeschreven zijn, worden afgelast. U wordt in dit geval tijdig op de hoogte gebracht en u krijgt uw inschrijvingsgeld terug. Indien u zelf niet kan komen naar een activiteit en u verwittigt ons tenminste zeven dagen vooraf, dan krijgt u uw inschrijvingsgeld terugbetaald. Mogen we u vragen ons ook te verwittigen op de dag voor – of zelfs van – de activiteit zodat we de kinderen op onze reservelijst kunnen contacteren? Zo kunnen zij alsnog deelnemen.