Vrijwilligers gezocht

Gepost op woensdag 9 september 2020

't Peeseeke

  • Bent u handig met computers en de digitale wereld? Helpt u graag andere mensen op weg met verschillende vragen over computers of smartphones? Dan bent u geschikt voor ’t Peeseeke!
  • Wij zoeken iemand die op maandag- en/of donderdagnamiddag het computerlokaal kan open houden, de mensen kan ontvangen en helpen met hun vragen.

Kringkruidenier

  • Wilt u graag de handen uit de mouwen steken, bent u klantvriendelijk en werkt u graag in een winkel? Dan zien wij u graag in onze KringKruidenier staan!
  • De winkel is open op dinsdag, woensdag en donderdag. Hebt u op één van deze dagen een halve dag vrij en wilt u zich graag inzetten voor een mooi project? 

Voedselbedeling

  • Om de twee weken is er op donderdag een voedselbedeling voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Hiervoor kunnen wij vertrouwen op een goed draaiende groep vrijwilligers en die groep willen we graag uitbreiden en versterken.
  • Helpt u graag mensen en bent u regelmatig vrij op donderdag? 

MinderMobielenCentrale

Hebt u wat vrije tijd en beschikt u over een wagen? Dan kunt u een wereld van verschil maken voor de minder mobielen in Herentals. De Minder Mobielen Centrale biedt betaalbaar vervoer voor ouderen, zieken en personen met een handicap. De ritten gebeuren op afspraak. Het kan gaan van een kappersbezoek, een bezoek aan vrienden tot een consultatie in het ziekenhuis.

Dankzij uw hulp kunnen deze personen de verplaatsingen maken die voor hen belangrijk zijn. Deze verplaatsingen zouden zonder uw hulp onmogelijk of veel moeilijker zijn.