Vijf nachten onderhoudswerken op E313

Op de E313 Antwerpen-Hasselt is het wegdek op een aantal locaties aan vernieuwing toe. Van 15 tot 22 oktober voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) daarom vijf nachten onderhoudswerken uit aan het wegdek van de E313.

  • Nachten van maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 oktober - Vernieuwing van de rechterrijstrook richting Hasselt op drie locaties tussen het op- en afrit van Wommelgem (nr. 18) en de snelwegparking in Ranst. Het verkeer beschikt van 22 tot 6 uur over één rijstrook. De op- en afrit Wommelgem blijft steeds open. De parking in Ranst is tijdens de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 oktober afgesloten tussen 22 en 5 uur.
  • Nacht van donderdag 18 oktober - De op- en afrit van Herentals-West (nr. 20) krijgt een nieuwe laag asfalt in de richting van Antwerpen. De op- en afrit is afgesloten tussen 22 en 5 uur. Het verkeer voor de afrit rijdt verder door tot aan Massenhoven (nr. 19) en kan daar keren. Het verkeer voor de oprit neemt de E313 richting Hasselt en kan keren aan Herentals-Industrie (nr. 21).
  • Nacht van maandag 22 oktober - Van 22 tot 6 uur vinden er herstellingen plaats op de E313 richting Hasselt tussen Antwerpen-Oost en de snelwegparking in Ranst. Ter hoogte van de werken moet het verkeer over één rijstrook passeren.

Snelheidsbeperking

In de werfzones geldt een snelheidsbeperking van 70 kilometer per uur. 

Weersgevoelig

Asfalteringswerken zijn weersgevoelig. Bij regenweer kan de planning wijzigen. De meest actuele info is beschikbaar op www.wegenenverkeer.be.