Tweede Handi-seniorenbeurs op 10 oktober

Gepost op dinsdag 28 september 2021

Het Overleg voor personen met een handicap en het Seniorenoverleg van Herentals organiseren samen met stad Herentals en lokaal dienstencentrum Convent2 een tweede Handi-seniorenbeurs.

In de Foyer van cultuurcentrum 't Schaliken en in zaal 't Hof stellen organisaties hun werking voor rond dienstverlening, hulpmiddelen en vrijetijdsaanbod voor senioren en mensen met een handicap.

Vzw To Walk Again geeft een demonstratie met de staprobot en S-sport treedt op met zijn dansgroep. Op het rolstoelparcours van VFG, de Vereniging voor personen met een handicap, kunt u ervaren welke moeilijkheden rolstoelgebruikers ondervinden.

'Drie Bijzondere Gasten met Talent' en zanger Bert Geeraerts verzorgen de randanimatie. Op beide locaties heeft u trouwens de mogelijkheid om iets te drinken.

De Handi-Seniorenbeurs heeft plaats op zondag 10 oktober 2021, van 14 tot 18 uur, in de foyer van cc ’t Schaliken en in zaal ’t Hof. De toegang is gratis. Elke bezoeker krijgt een gratis draagtas met plan van de standhouders.