Tijdelijk verkeersreglement voor Replay Festival

Op zaterdag 29 april strijkt het Replay Festival opnieuw neer in het Netepark. De organisatoren verwachten tussen de 6.000 en 7.000 bezoekers voor het festival. 

Aangepaste verkeerssituatie

  • Er is een parkeerverbod op de Olympiadelaan, aan de kant van het Netepark, van vrijdag 28 april om 14 uur tot en met zondag 30 april om 2 uur. Aan de kant van SKS Herentals geldt geen parkeerverbod.
  • Er geldt eenrichtingsverkeer op de Olympiadelaan (rijrichting Poederleeseweg naar centrum mogelijk) van zaterdag 29 april om 10 uur tot en met zondag 30 april om 2 uur. 
  • Er is een parkeerverbod op de Vorselaarsebaan, de Oud-Strijderslaan (stuk tussen Sint-Jobsstraat en sanitair Laureys) en de Cardijnlaan (stuk tussen de Netelaan en de Sint-Jobsstraat) aan beide kanten van de rijbaan van vrijdag 28 april om 14 uur tot en met zondag 30 april om 2 uur. 
  • Er geldt eenrichtingsverkeer op de Oud-Strijderslaan (stuk tussen de Kleine Nete en sanitair Laureys) en de Cardijnlaan (stuk tussen de Netelaan en de Kleine Nete) van zaterdag 29 april om 10 uur tot en met zondag 30 april om 2 uur.
Replay Festival Herentals