×

Nieuw openbaar onderzoek naar windmolens op Hoevereveld

Gepost op dinsdag 11 augustus 2020

Luminus diende een wijzigingsverzoek in voor de omgevingsvergunningsaanvraag voor windmolens op Hoevereveld. Het wijzigingsverzoek werd aanvaard en van 3 augustus tot 1 september 2020 loopt er een nieuw openbaar onderzoek. Door de coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om een infomoment te organiseren. Luminus licht u daarom het project toe via www.luminus.be/herentals-hoevereveld.

Bent u geïnteresseerd in de omgevingsvergunningsaanvraag, dan vindt u dit terug via www.omgevingsloket.be. Wilt u het volledige dossier inkijken? Dan kunt u een afspraak maken bij de dienst omgeving via www.herentals.be/openbaar-onderzoek.
 
Het nieuw openbaar onderzoek biedt u de mogelijkheid om uw bezorgheden en opmerkingen te delen tot 1 september 2020, met vermelding van het referentienummer (OMV_2017009521). Dit kan via het omgevingsloket op www.omgevingsloket.be, met een mail naar info@herentals.be of met een brief aan het college van burgemeester en schepenen (post of tegen ontvangstbewijs afgeven aan het stadsloket).