×

Maak mee ruimte

Gepost op dinsdag 9 november 2021

Het stadsbestuur werkt aan een beleidsplan met een ambitieuze toekomstvisie op lange termijn. Kwalitatief wonen, werken en bewegen staan daarbij centraal, gecombineerd met klimaatdoelstellingen en duurzaamheid.

Het beleidsplan wordt de basis voor alle toekomstige woon en mobiliteitsprojecten van de komende dertig jaar. Om dit plan op maat van de stad te maken, doen we veel onderzoek, maar hebben we ook kennis en inspraak nodig van heel wat verschillende partners, inwoners en doelgroepen.

Op dinsdag 16 november gaan we met het plan van start in het auditorium van het voormalige Francesco-paviljoen (ingang via de bruine poort in de Nonnenstraat). Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur. We informeren u die avond over het beleidsplan, de ambities en visie van de stad.

Dinsdag 23 en woensdag 24 november maken we tijd om te luisteren en te debatteren over specifieke thema’s. Dinsdag zetten we ons rond de tafel om het wonen en het klimaatbestendig gebruik van onze ruimte aan te pakken. Woensdag is het thema mobiliteit aan de beurt. Beide participatiemomenten starten om 19.30 uur en vinden ook plaats in het auditorium. Inschrijven kan vanaf nu op www.herentals.be/beleidsplan.