Kerstshoppen in Herentals

Tijdens de eindejaarsperiode straalt het historische stadscentrum een en al gezelligheid uit. Samen met de vele café- en restaurantuitbaters verwelkomen de handelaars u in de mooie winkelstraten, waar u een groot aanbod vindt aan originele kerstcadeaus, kerstversiering en feestkleding.

Winkels open op zondag 9, 16 en 23 december

Op zondag 9, 16 en 23 december zijn de winkels open van 13 tot 17.30 uur. De Zandstraat is verkeersvrij dus u kunt rustig langs de winkels wandelen. Op zaterdag 15 en zondag 16 december rijdt de Kerstman om 14 uur in een koets door de winkelstraten en deelt hij wafeltjes uit. Van 14.30 uur tot 16.30 uur staat hij aan de Lakenhal, waar hij graag met u op de foto gaat.

Win een auto met de eindejaarsactie van de Herentalse handelaars

De Herentalse middenstandsvereniging vzw Thals en de stad organiseren opnieuw een grote eindejaarswedstrijd. De hoofdprijs is een KIA Picanto, geschonken door Garage Peeters. Om deel te nemen aan de wedstrijd moet u tussen 1 en 31 december stempels verzamelen bij de deelnemende handelaars uit Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Als u vijf stempels van vijf verschillende winkels hebt, kunt u uw wedstrijdformulier indienen. De wagen staat tentoongesteld op de Grote Markt.

Helemaal Herentals Kadocheques, het ideale geschenk

Weet u niet wat te kopen voor uw familie, geliefden of vrienden? Dan biedt de Helemaal Herentals Kadocheque u een perfecte oplossing. U kunt de cheques gebruiken in meer dan 120 winkels in en rond het centrum van Herentals. De cheques zijn te koop bij het stadsloket (Augustijnenlaan 30) en bij de dienst toerisme (Grote Markt 35). De dienst toerisme is extra open op zondag 9, 16 en 23 december van 13 tot 17 uur en op maandag 24 en 31 december van 9 tot 12 uur.

Aangepaste verkeerssituatie

De Zandstraat is verkeersvrij:

  • op zaterdag 15 en 22 december van 9 tot 18 uur.
  • op zondag 16 en 23 december van 12.30 uur tot 17.30 uur.

De doorgang tussen de Collegestraat en de Nieuwstraat blijft open.
 

kerstshoppen in Herentals