Kermis in Morkhoven 2019

Van zondag 25 tot dinsdag 27 augustus is er kermis in Morkhoven. Tijdens de kermis verzorgt zangkoor Cum Amore een dorpscafé in het Dorsphuis (Dorp 1). Iedereen is van harte welkom voor een drankje en een babbel. Het dorpscafé is open op zondag vanaf 9 uur en op dinsdag vanaf 17 uur.

Op dinsdagavond sluit de Kermisjogging de kermis traditiegetrouw af. Er zijn loopwedstrijden voor kinderen en volwassenen. Inschrijven kan via www.kermisjogging.be. Op de dag zelf kunt u zich ook nog inschrijven in de parochiezaal. De kermisjogging is een organisatie van de Koninklijke Fanfare Zucht naar Kunst en Landelijke Gilde Morkhoven.

Om alles vlot te laten verlopen, past het stadsbestuur de verkeerssituatie tijdelijk aan:

  • Van woensdag 21 augustus om 8 uur tot woensdag 28 augustus om 17 uur is Dorp verkeersvrij. Er geld ook een parkeerverbod.
  • Op dinsdag 27 augustus geldt er van 12 tot 23 uur een parkeerverbod in de Goorstraat (ter hoogte van de parochiezaal en de kerk). Van 14 tot 23 uur is de straat afgesloten voor het verkeer.
  • Op dinsdag 27 augustus is er tussen 18 en 21 uur geen verkeer mogelijk in de Streepstraat (tussen Dorp en fietspad), Broekhoven (tussen fietspad en Bemden), Bemden, Rode Leeuwstraat (tot Tempels), Tempels en de Goorstraat (tussen Tempels en Dorp). Van 17 tot 21 uur geldt er een parkeerverbod op het hele parcours.