Kermis en kermisjogging in Morkhoven 2018

Van zondag 26 tot dinsdag 28 augustus is er kermis in Morkhoven. Tijdens de kermis houdt zangkoor Cum Amore een dorpscafé open in het Dorsphuis (Dorp 1). Iedereen is van harte welkom voor een drankje en een babbel.

Op dinsdagavond sluit de Kermisjogging de kermis traditiegetrouw af. Er zijn loopwedstrijden voor kinderen en volwassenen. Inschrijven kan via www.kermisjogging.be. Op de dag zelf kunt u zich ook nog inschrijven in de parochiezaal. De kermisjogging is een organisatie van de Koninklijke Fanfare Zucht naar Kunst en Landelijke Gilde Morkhoven.

Aangepaste verkeerssituatie

  • Van woensdag 22 augustus om 8 uur tot woensdag 29 augustus om 17 uur is Dorp verkeersvrij. Er geld ook een parkeerverbod.
  • Op dinsdag 28 augustus geldt er van 12 tot 23 uur een parkeerverbod in de Goorstraat (tussen Tempels en Sint-Niklaasstraat). Van 14 tot 23 uur is de straat afgesloten voor het verkeer. 
  • Tussen 18 en 21 uur is er geen doorgaand verkeer mogelijk in de Streepstraat (tussen Dorp en Koninkrijk), Breidelstraat, Goorstraat, Broekhoven (tussen Goorstraat en Bemden), Rode Leeuwstraat (tot Tempels), Tempels en Sint-Niklaasstraat.
  • Van 17 tot 21 uur geldt er een parkeerverbod op het hele parcours.

www.kermisjogging.be