Groepsaankoop BENOvatiecoach

Gepost op dinsdag 8 juni 2021

Wilt u graag beter renoveren of BENOveren, maar weet u niet hoe? Dan kunt u meedoen met de groepsaankoop BENOvatiecoach. Dat is een initiatief vanuit de gemeente en IOK. Een BENOvatiecoach helpt u stap voor stap bij allerlei energiebesparende maatregelen in uw woning. Via een groepsaankoop wil de gemeente samen met het IOK de kostprijs voor deze begeleiding tot een minimum herleiden.

BENOveren is een nieuwe, verbeterde vorm van renoveren. In logisch opgebouwde renovatiestappen maakt u uw woning comfortabel en energiezuinig, met daarbovenop een lage energiefactuur. U plukt dus meteen de vruchten. Wilt u graag BENOveren, maar weet u niet goed hoe eraan te beginnen? Dan kunt u beroep doen op een door Fluvius erkende BENOvatiecoach.

De coach maakt een overzicht van uw energieverbruik en stelt op basis daarvan energiebesparende maatregelen voor. Daaruit worden voor u offertes aangevraagd en wordt samen met u naar de beste aannemer(s) gezocht voor de werken. U wordt geholpen bij het uitkiezen van de goedkoopste offerte.

Ook wordt er een oogje in het zeil gehouden tijdens de uitvoering van de werken. U hoeft zich ook geen zorgen meer te maken over de administratie en aanvragen, want dat neemt de BENOvatiecoach graag van u over.

Welke energierenovaties begeleidt de BENOvatiecoach?

  • Dak- of zoldervloerisolatie
  • Muurisolatie
  • Vloerisolatie op volle grond
  • Plafondisolatie van kelders
  • Hoogrendementsbeglazing
  • Warmtepomp
  • Zonneboiler
  • Ventilatiesysteem

De BENOvatiecoach wordt financieel ondersteund door Fluvius. Door een groepsaankoop te organiseren wordt de resterende kost voor u, de inwoner, zo laag mogelijk gehouden. Bent u geïnteresseerd? Meld u dan nu al vrijblijvend aan voor de groepsaankoop via www.iok.be/benovatiecoach en u krijgt bericht wanneer een BENOvatiecoach is aangesteld.

Meer info kunt u vinden op www.fluvius.be/benoveren. Of als u meer wilt weten kan u ons contacteren via duurzaamheidsteam@iok.be of 014-56 27 88.