Geniet van de zon, maar respecteer de regels

De volgende dagen verwachten we opnieuw mooi weer. Iedereen wil natuurlijk genieten van onze mooie parken, bossen, winkelstraten, en natuurlijk ook van het Netepark. Het is belangrijk om tijdens deze mooie dagen samen te komen, zeker met uw naaste familie of uw bubbel. Dat kan en mag zeker in Herentals.

Het stadsbestuur vraagt wel om de coronamaatregelen te respecteren. Zeker nu die opnieuw verstrengd zijn, is dat niet eenvoudig. Hou dus afstand van elkaar, draag een mondmasker en groep niet samen met meer dan vier mensen. Ontsmet ook regelmatig uw handen en blijf thuis als u zich niet goed voelt.

We vragen u ook om onze parken, bossen en domeinen proper te houden. Neem daarom uw afval mee naar huis, zeker als de openbare vuilnisbakken vol zijn. Let ook op met vuur of sigaretten in parken en bossen. Nu het wat zonniger wordt, kan dit voor brandgevaar zorgen. Wees voorzichtig. In het Netepark geldt bovendien een rookverbod op het hele domein. De politie houdt extra toezicht op plaatsen die druk bezocht worden en zal streng handhaven als dat nodig is.

Uw medeburgers en uw stad danken u van harte.