Fotowedstrijd Trage Wegen

Elk jaar vindt in de herfst de Dag van de Trage Weg plaats. In het weekend van 19 en 20 oktober trekken opnieuw duizenden wandelaars, fietsers en ruiters op verkenning langs kleine wegen en paadjes. Wilt u uw uitstap met iedereen delen? Doe dan mee met de fotowedstrijd. Neem een originele, artistieke of kenmerkende foto van een trage weg in Herentals en deel uw foto via Facebook, Twitter of Instagram met #herentalswandelt. Een jury kiest vijf winnaars uit die beloond worden met een Helemaal Herentals cadeaucheque. Foto's indienen kan van 1 tot en met 31 oktober. Iedereen vanaf zestien jaar kan deelnemen. 

Wedstrijdreglement

  • De stad Herentals organiseert de fotowedstrijd.
  • Foto's kunnen ingezonden worden via Facebook, Twitter en Instagram. Enkel foto's met de hashtag #herentalswandelt nemen geldig deel aan de wedstrijd. De foto's moeten betrekking hebben op de trage wegen gelegen op het grondgebied van Herentals. Mogelijke invalshoeken zijn: veilig naar school, avontuurlijk wandelen, kerkwegel, tussen de velden, beleving, duurzaam op weg, ...
  • De fotowedstrijd loopt van 1 oktober 2019 tot en met 31 oktober 2019.
  • 5 foto's worden geselecteerd als winnaar. Het gaat om de 5 meest originele, artistieke, kenmerkende (gerelateerd aan het thema van trage wegen), ... foto's.  
  • De jury bestaat uit de schepen van mobiliteit, de projectmedewerker trage wegen van het Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete, het diensthoofd van de technische dienst, het diensthoofd communicatie en dienstverlening van de stad Herentals en geïnteresseerde vrijwilligers van de terreininventarisaties.
  • De rechten op de foto's blijven bij de deelnemers.
  • De deelnemers zijn minimaal 16 jaar oud.
  • Het prijzenpakket voor de wedstrijd bestaat uit 5 Helemaal Herentals cheques. De meest gesmaakte foto door de jury ontvangt een waardebon van 30 euro. De prijs voor de vier andere foto's bestaat uit een waardebon van telkens 20 euro. De prijzen kunnen niet tegen geld ingewisseld worden.