Dienstencentrum Convent is verhuisd

Dienstencentrum 't Convent is verhuisd van het Begijnhof naar zijn nieuwe locatie aan de Augustijnenlaan 26/1. Voortaan heet het dienstencentrum Convent 2, een naam die door de gebruikers zelf werd gekozen. Convent 2 bevindt zich in het Oud Moederhuis Sancta Maria.

In 2015 begon het OCMW met de verbouwing. Het resultaat is een ruim, modern, centraal gelegen, goed bereikbaar en volledig rolstoeltoegankelijk nieuw dienstencentrum. Het lokaal dienstencentrum is en blijft een ontmoetingsplaats voor iedereen, met bijzondere aandacht voor ouderen, mensen met een handicap, nieuwkomers en mensen in armoede.

In Convent 2 vindt u alle vertrouwde dienstverlening terug: de cafetaria, het Infopunt Dementie, het cursusaanbod, de thuiszorgdiensten, de Minder Mobielen Centrale en het infopunt voor sociale dienstverlening.

Rosette Cloots van de sociale dienst van de stad heeft voortaan ook haar kantoor in Convent 2 en ook de maandelijkse zitdagen van de federale pensioendiensten en die van de federale overheidsdienst sociale zekerheid zijn mee verhuisd.

U kunt voor alle dienstverlening voortaan een afspraak maken.