×

Bowling voor 55-plussers

Gepost op maandag 29 november 2021

Op donderdag 16 december organiseert Neteland een bowlingactiviteit voor alle 55-plussers. Zin om gezellig met vrienden een spelletje bowling te spelen? Schrijf u dan snel in.

Praktische informatie

  • Het bowlen vindt plaats op donderdag 16 december 2021, van 14 tot 16 uur, in Bowling Het Ven, Vennen 36 in Herentals. 
  • Deelnemen kost vier euro per persoon. Houders van een vrijetijdspas krijgen 50 procent korting. In ruil voor het inschrijvingsgeld kunt u twee spelletjes spelen en ontvangt u een gratis drankje.
  • Opgelet: Covid Safe Ticket en mondmasker verplicht

Schrijf vooraf in

Vooraf inschrijven is nodig en kan via de webshop van de stad of aan de balie van de dienst sport, jeugd en evenementen van de in De Vossenberg, Markgravenstraat 107 Herentals.

Verzekering

Als deelnemer ben je verzekerd via de sportverzekering van de stad Herentals. De verzekering dekt burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Je kan de polis raadplegen bij de dienst sport, jeugd en evenementen van de stad Herentals.

Foto's

Tijdens de activiteit worden er foto's genomen. Deze foto's verschijnen mogelijk op de website en sociale media en in drukwerk van Neteland en de vijf Neteland-gemeenten. Wilt u niet dat er foto's van u genomen en gepubliceerd worden, meld dit dan schriftelijk voor het begin van de activiteit aan de dienst sport, jeugd en evenementen in De Vossenberg, Markgravenstraat 107 Herentals.