×

(Booster)vaccinaties in Bobbejaanland

Gepost op donderdag 30 december 2021

Ouders die dit willen, kunnen in januari hun kinderen tussen 5 en 11 jaar laten vaccineren in Bobbejaanland. Het Agentschap Zorg en Gezondheid heeft alle uitnodigingen ondertussen per post verstuurd. U vindt de uitnodiging ook online terug op www.myebox.be. De vaccinatie is ook voor kinderen geen verplichting.

Volwassen inwoners van onze stad die geboren zijn na april 1989 worden in januari ook in Bobbejaanland uitgenodigd voor hun boostervaccinatie. Volwassenen uit onze stad die voor deze periode zijn geboren, ontvangen een uitnodiging voor Grobbendonk.

Opgelet: Enkel 18-plussers komen momenteel in aanmerking voor een boosterprik. Ook krijgt u enkel een uitnodiging als de intervalperiode verstreken is na uw vorige prik.

Het tijdelijk vaccinatiecentrum in Bobbejaanland is ingericht in Kinderland. Hoe geraakt u daar? Via de Olensteenweg draait u de Eerselingenstraat in. Parking D bevindt zich aan de rechterkant aan het einde van de houten schutting. Kinderland ligt naast de parking en is vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Hebt u nog vragen over uw uitnodiging? De uren van het callcenter zijn uitgebreid. Vanaf 3 januari 2022 kunt u elke werkdag tussen 9 en 16 uur terecht op het nummer 014-80 09 80. Deze week is het callcenter gesloten, maar u kunt uw afspraak eenvoudig online boeken.

Bent u ziek? Verzet tijdig uw afspraak voor vaccinatie. Als u een afspraakcode hebt ontvangen, kan dat online.

De boostercampagne loopt bijzonder goed in onze eerstelijnszone. In totaal kreeg al bijna 50 procent een boosterprik! Daarnaast zijn er ondertussen uitnodigingen vertrokken naar het grootste deel van onze inwoners.