×

Aanleg van asfaltverharding in Paradijsstraat

Gepost op donderdag 13 augustus 2020

De stad laat vanaf 18 tot 28 augustus asfaltwerken uitvoeren in de Paradijsstraat (stuk Kijnigestraat en Olenseweg). Eerst wordt de oude asfaltlaag weggehaald, vervolgens een nieuwe aangebracht. Van 18 tot 21 augustus vindt de opbraak van de betonstraatstenen en de straatlaag plaats. Van 24 tot 28 augustus begint de aanleg van het asfalt (onderlaag en toplaag). De aannemer start zijn werkzaamheden ’s ochtends om 7 uur.

Tijdens de opbraakwerken zijn de inritten en de rijweg niet bereikbaar, na de werkuren kan de wagen geparkeerd worden op de rijweg aan de woning. De aannemer zorgt voor een oprit aan het begin en einde van de opbraak maar niet naar de inritten. Er wordt een omleiding voorzien via de Servaes Daemstraat voor verkeer richting van of naar Herentals. Olen Centrum is bereikbaar via de Olenseweg. Alle huisvuilophalingen blijven doorgaan zoals gepland.

De asfaltwerken worden uitgevoerd door aannemer Simons. Samen met de aannemer proberen we de hinder voor bewoners zoveel mogelijk te beperken. De planning van de werken is afhankelijk van de weersomstandigheden.