Aangepaste verkeerssituaties

Gepost op dinsdag 10 januari 2023

Op zondag 15 januari organiseren de bewoners van de Ernest Claesstraat en De Wittestraat een nieuwjaarsdrink. Hierdoor is er geen doorgaand autoverkeer mogelijk en is ook stilstaan en parkeren verboden in het laatste deel van de Ernest Claesstraat, tussen het nieuwe appartementencomplex en de rotonde, tussen 14.30 uur en 20 uur.

Update 12 januari 2023
Van woensdag 18 januari tot vrijdag 20 januari legt Agentschap Wegen en Verkeer verlichte oversteekplaatsen voor voetgangers aan op de Aarschotseweg. Op weekdagen moet het verkeer daardoor tussen 8.30 uur en 15.30 uur beurtelings over één rijstrook.

Door werkzaamheden aan de nieuwe spoorwegbrug is de Lierseweg, tussen Rietbroek en Wolfstee, volledig afgesloten voor het doorgaande verkeer op zaterdag 21 januari, van 6 tot 22 uur. Er is een omleiding langs de Herenthoutseweg, Toekomstlaan en Wolfstee. Fietsers kunnen het jaagpad gebruiken.

Op zaterdag 4 februari organiseren de bewoners van de Veldstraat het Veldstraatfeest. Hierdoor is er geen doorgaand autoverkeer mogelijk in de Veldstraat op van 13 uur tot 17.30 uur.