Aangepast verkeersreglement voor Replay Festival

Op vrijdag 26 april vanaf 18 uur kunt u in het Netepark het weekend al dansend inzetten tijdens het Afterwork Festival. Op zaterdag 27 april is er het jaarlijkse Replay Festival met tal van dj’s uit binnen- en buitenland. De organisatie verwacht opnieuw enkele duizenden bezoekers.

Aan de ingang van het festivalterrein is een gratis fietsenstalling. Voor wie met de wagen komt, richt de organisatie twee gratis parkeerzones in langs de ring. Festivalbezoekers afzetten of ophalen kan in de kiss-and-ridezone op de Olympiadelaan.

Aangepaste verkeerssituatie

  • Er is een parkeerverbod op de Olympiadelaan (enkel aan de zijde van het Netepark) van vrijdag 26 april om 14 uur tot zondag 28 april om 2 uur. 
  • Er geldt eenrichtingsverkeer op de Olympiadelaan (in de richting van de Poederleeseweg naar het centrum) van zaterdag 27 april om 10 uur tot zondag 28 april om 2 uur. 
  • Er is een parkeerverbod op de Vorselaarsebaan, de Oud-Strijderslaan (tussen Sint-Jobsstraat en sanitair Laureyssen) en de Cardijnlaan (tussen Netelaan en Sint-Jobsstraat) van vrijdag 26 april om 14 uur tot zondag 28 april om 2 uur. 
  • Er geldt eenrichtingsverkeer op de Oud-Strijderslaan (tussen Kleine Nete en sanitair Laureyssen) en de Cardijnlaan (tussen Netelaan en Kleine Nete) van zaterdag 27 april om 10 uur tot zondag 28 april om 2 uur.
www.replayfestival.be