Vacature voor redders

Wij zoeken 2 straffe/toffe collega’s die ons reddersteam vervolledigen

Het Netepark van Herentals staat het hele jaar door garant voor waterpret. In de zomermaanden verwelkomen wij dagelijks honderden bezoekers die willen genieten van de zwembaden en recreatiepark. Voor de veiligheid van onze klanten zoeken we 2 extra redders. Onze redders houden toezicht aan de zwembaden en in het park en zorgen mee voor het onderhoud van het Netepark.

Heb jij een diploma Hoger Redder? En wil je deel uitmaken van een enthousiast en tof team?

Solliciteer uiterlijk op 31 juli 2021 via info@herentals.be. De selectieproeven zijn gepland op 9 augustus 2021. Alle info over deze functie vind je op www.herentals.be/vacatures.

Wij bieden

Een boeiende, uitdagende en afwisselende job binnen een dynamisch en warm team.

  • een vast contract
  • een goede werk-privé balans
  • maaltijdcheques van 8 euro
  • hospitalisatieverzekering
  • mobiliteitsvergoeding (fiets / openbaar vervoer)
  • wisselende uurroosters, avond- en weekendwerk dat wordt gepland in overleg met het team

Aan de functie van redder is de weddeschaal D1-D3 verbonden. De geïndexeerde brutojaarwedde in het niveau D1 bedraagt minimum 22.701,77 euro en maximum 31.236,27 euro. Als uw beroepservaring in de privésector of als zelfstandige relevant is voor de functie van redder krijgt u graadanciënniteit, niveauanciënniteit en dienstanciënniteit.

Voor vragen over de functie, mag je contact opnemen met Jochen Jacobs, 014 – 85 97 10 of jochen.jacobs@herentals.be. Hij is beheerder van Netepark.