Nieuw!

Gepost op maandag 22 juli 2019
Deze zomer voerde het Netepark enkele aanpassingen door. We zetten ze even op een rijtje:
 
Openingsuren
 
Het recreatiedomein is elke dag open vanaf 9 uur. Dat is een uur vroeger dan de vorige jaren. Het eerste uur kunt u enkel gebruik maken van de speeltuin. De zwembaden en het sport-en spelaanbod zijn open van 10 tot 20 uur.
 
Rookvrij
 
Sinds 1 juli is het Netepark rookvrij. Dat betekent dat er op het recreatiedomein niet meer gerookt mag worden. Ook niet in de openlucht. Alleen in de aangeduide rokerszone, die uit het zicht van de kinderen ligt, mag u nog een sigaret opsteken. (Meer informatie: www.generatierookvrij.be)
 
Dresscode aan het peuterbad
 
Om veiligheidsredenen is het belangrijk dat kinderen jonger dan acht jaar in het zwembadencomplex steeds begeleid worden door een volwassene. Maar ook als u enkel toezicht houdt op uw kind en niet zelf zwemt, bent u verplicht om de juiste zwemkledij te dragen. De dresscode geldt in het volledige zwembadencomplex, ook buiten aan het peuterbad.
 
Avondtarief
 
Deze zomer kunt u vanaf 18.30 uur aan een verminderd tarief binnen in het Netepark. Inwoners van Herentals betalen 2,70 euro, niet-inwoners 3 euro. Ook houders van een abonnement of een meerbeurtenkaart voor het ochtend- en middagzwemmen kunnen deze dan gebruiken. Vanaf 19.30 uur is de toegang gratis.