Maandelijkse seniorenactiviteiten

Schrijf online in

In 2018 organiseert stad Herentals elke derde dinsdag van de maand een activiteit voor 55-plussers. Het gaat om volgende activiteiten:

ActiviteitDatumKostprijs 
Tennis20 maart3,20 euromeer info
Boogschieten17 april3,20 euromeer info
Minigolf15 meigratismeer info
Kajak19 juni5 euromeer info
Fietsbehendigheid18 septembergratismeer info
Rugscholing16 oktober3,20 euromeer info
Curve bowls20 november3,20 euromeer info
Bowlen18 december4 euromeer info

Inschrijven

Inschrijven kan per activiteit drie weken op voorhand op maandag vanaf 9 uur via de webshop of aan de balie van de dienst sport, jeugd en internationale samenwerking.

Bij deelname aan een activiteit ontvangt u een stempelkaart. Als u deelneemt aan minstens vijf verschillende activiteiten kan u deze kaart inruilen voor een gratis zwembeurt in het Netepark.

Prijs

De prijs staat vermeld bij de activiteit. Houders van een vrijetijdspas krijgen 50 procent korting.

Foto's

Tijdens de activiteiten worden er foto's genomen. Deze foto's verschijnen op de website van de stad, op de Facebookpagina van de stadsdiensten en worden mogelijk gebruikt voor stedelijke informatiedoeleinden. Wilt u niet dat er foto's van u genomen en gepubliceerd worden, meld dit dan schriftelijk voor het begin van de activiteit aan de dienst sport, jeugd en internationale samenwerking.

Verzekering

De deelnemers zijn verzekerd via de sportverzekering van de stad. De verzekering dekt burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. U kunt de polis raadplegen bij de dienst sport, jeugd en internationale samenwerking.