Kringkruidenier

De KringKruidenier verkoopt kwaliteitsvolle voedingswaren en verbruiksproducten die via de gewone winkels niet (meer) worden verkocht.  Hiermee helpen we het milieu, we beperken de afvalberg én we helpen uw portemonnee, want wij bieden deze producten aan tegen lage prijzen. Wij verkopen het basisaanbod producten dat u overal kunt kopen, maar we hebben ook dikwijls toffe tijdelijke acties.  Solidaire klanten betalen een ietsje meer en steunen zo ons project.  Klanten die via de sociale dienst worden doorverwezen, krijgen een klantenkaart en betalen minder dan in de gewone winkels. Voor iedereen een faire prijs dus.

Openingsuren

  • Dinsdag van 10.30 tot 16.45 uur
  • Woensdag van 10 tot 16.45 uur
  • Donderdag van 13 tot 16.45 uur

Voordelig voor iedereen

  • brood en patisserie
  • groenten en fruit
  • vlees en vegetarische producten
  • tijdelijke actieproducten (volg onze acties op Facebook!). 

Onze sociale prijzen

Producten met een geel bolletje bij de prijs zijn voor iedereen extra voordelig.  Sommige producten hebben twee prijzen: de prijzen met het groene bolletje zijn extra voordelig voor klanten die door de sociale dienst worden doorverwezen. U moet hiervoor naar het OCMW van uw woonplaats gaan. Wij zorgen op een heel discrete manier voor de sociale klantenkaart.

Breng uw voedseloverschotten naar de KringKruidenier

Wij gaan de strijd aan tegen voedselverspilling door voedingsmiddelen en huishoudproducten te verkopen die in gewone winkels niet meer worden verkocht, maar nog prima zijn van kwaliteit. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Dit mag u brengen: zelfgeteelde groenten en fruit, en voedsel en drank in ongeopende verpakkingen (vervaldatum nog niet bereikt).
Dit mag u niet brengen: vlees, vis en eieren, open of kapotte verpakkingen, diepgevroren of gekoelde producten. Diepgevroren of gekoelde producten kunnen wij (in grotere aantallen) wel ophalen als de koude keten gegarandeerd is.

Interesse in vrijwilligerswerk?

De Kringkruidenier en ontmoetingsruimte De Cirkel zoeken vrijwilligers voor enkele leuke en uitdagende jobs.  Wilt u het enthousiaste team ondersteunen?  Stuur een mailtje naar gelijke.kansen@herentals.be

De Kringkruidenier is een initiatief van de OCMW's van Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Kasterlee, Lille, Olen en Vorselaar.