Heb jij een passie voor muziek, film, strips en games?

niveau B, voltijds, vast contract

 

Vacature voor expert collecties bibliotheek Herentals

Solliciteren tot 27-09-2021

Zijn muziek, film, strips en games jouw passie? En kijk je ernaar uit om deze te delen met onze bibliotheekbezoekers? Dan word jij misschien de nieuwe expert collectie voor de bib van Herentals. We zoeken iemand die durft te experimenteren met nieuwe werkvormen en zich niet laat tegenhouden als het even niet lukt. Je bent ook flexibel en je kan goed in team werken. Regelmatig avond- en weekendwerk schrikken je niet af en in het baliewerk zie je een meerwaarde. Je komt terecht in een fijn team waar ruimte is voor initiatief. Je leidinggevende heeft een sterke coachende en ondersteunende aanpak en een goeie portie ambitie en enthousiasme.

Aanwervingsvoorwaarden

Je hebt minstens een bachelordiploma (toegang tot niveau B).

Wij bieden 

  • een uitdagende job in een inspirerende omgeving
  • maaltijdcheques van 8 euro
  • hospitalisatieverzekering
  • mobiliteitsvergoeding (fiets/openbaar vervoer)

Aan deze functie is de weddeschaal B1-B3 verbonden. De geïndexeerde bruto maandwedde in niveau B1 bedraagt minimum 2.509,94 en maximum 4.229,18 euro. Wil je meer info over je wedde? Neem contact op met de dienst personeel en organisatie: 014-28 50 50 of personeelsdienst@herentals.be. Zij maken graag een berekening op maat.

Wil je onmiddellijk solliciteren? Zeker doen!

Stuur je kandidatuur uiterlijk op 27 september 2021 naar info@herentals.be aan het college van burgemeester en schepenen, administratief centrum, Augustijnenlaan 30 in Herentals. Voeg zeker een kopie bij van het gevraagde diploma en een duidelijk en uitgebreid cv.

Je krijgt op 1 oktober 2021 een thuisopdracht toegestuurd die je uiterlijk op 3 oktober indient. Als je voor deze proef slaagt, dan word je op 25 of 26 oktober uitgenodigd voor een interview.

Wil je meer info over de job? Mail dan naar bibliothecaris Anja Geuns, anja.geuns@herentals.be