Halloweenvertelwandeling

Op maandagavond 31 oktober 2022 kunnen kinderen, ouders, grootouders en andere liefhebbers deelnemen aan een Halloweenvertelwandeling. De wandeling volgt een route doorheen het centrum van Herentals en houdt regelmatig halt bij een verteller die de deelnemers trakteert op een leuk griezelverhaal op kindermaat. De wandeling vertrekt en arriveert in het Stadspark, is een kleine drie kilometer lang, neemt ongeveer twee uur in beslag en is toegankelijk voor kinderwagens.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf maandag 3 oktober om 18 uur. De ticketverkoop verloopt via de balie (Grote Markt 35) tijdens de openingsuren en de webshop van cc 't Schaliken.

U kunt inschrijven voor één van de zeven groepen met telkens een ander startuur.

  • 17 uur (volzet)
  • 17.30 uur (volzet)
  • 18 uur (volzet)
  • 18.30 uur (volzet)
  • 19 uur (volzet)
  • 19.30 uur (volzet)
  • 20 uur (schrijf in)

Ook ouders, grootouders en andere liefhebbers mogen inschrijven. Houd er echter rekening mee dat de vertellingen gericht zijn op kinderen van 5 tot 12 jaar. De deelnameprijs bedraagt 5 euro per deelnemer (vrijetijdspas: 2,50 euro; kinderen geboren in 2020 of later: gratis, zij dienen niet in te schrijven). De kinderen moeten vergezeld zijn van een volwassen begeleider. U zorgt best voor regenbestendige kledij en stevig schoeisel. Natuurlijk mag u ook verkleed komen!

Download alvast onze griezelkleurplaten, kleur ze mooi in en breng ze mee naar de wandeling waar we ze een mooi plaatsje geven!

Griezeltocht i.s.m. KWB Herentals

Ook dit jaar werken we mee aan de Griezeltocht van KWB. Ga samen met je gezin, familie of vrienden op pad voor een leuke luisterwandeling. Door met je smartphone een QR-code te scannen op de borden langs de route kan je telkens een deeltje van een verhaal beluisteren. Als extraatje zijn er leuke opdrachten of vragen voor onderweg.

De verhalen met griezelsausje werden exclusief voor deze wandelingen geschreven door An Neven, en worden verteld door Warre Borgmans. Er zijn er twee: één kindvriendelijk verhaal en eentje dat griezelig(er) is. Je kiest zelf of je één of beide verhalen beluistert.

De editie van dit jaar start vanaf de Begijnhofpoort (aan de Wereldwinkel). De route zit achter de QR-code. De tocht loopt van 22 oktober 2022 tot en met 13 november 2022 en is nog steeds gratis.

Route Halloweenwandeling