Halloweenwandeling 2017

Op dinsdagavond 31 oktober 2017 kunnen kinderen, ouders, grootouders en andere liefhebbers deelnemen aan een Halloweenwandeling. De wandeling volgt een route doorheen het centrum van Herentals en houdt regelmatig halt bij een verteller die de deelnemers trakteert op een leuk griezelverhaal op kindermaat. De wandeling vertrekt en arriveert in het Stadspark, is een kleine drie kilometer lang, neemt ongeveer twee uur in beslag en is toegankelijk voor kinderwagens. De jeugdraad zorgt op het einde voor een natje en een droogje.

Inschrijven kan vanaf maandag 2 oktober om 18 uur. U kunt inschrijven voor één van de zes groepen met telkens een ander startuur:

Wegens groot succes hebben we extra plaatsen toegevoegd aan de Halloweenwandeling! U kunt vanaf donderdag 5 oktober om 19 uur ook inschrijven voor een extra groep:

Ook ouders, grootouders en andere liefhebbers mogen inschrijven. Houd er echter rekening mee dat de vertellingen gericht zijn op kinderen van 5 tot 12 jaar. De deelnameprijs bedraagt 2 euro per deelnemer (vrijetijdspas: 1 euro; kinderen geboren in 2015 of later: gratis, zij dienen niet in te schrijven). De kinderen moeten vergezeld zijn van een volwassen begeleider. U zorgt best voor regenbestendige kledij en stevig schoeisel. Natuurlijk mag u ook verkleed komen!

Route Halloweenwandeling