Grabbelpas

Nieuwe manier van inschrijven!
Vanaf de paasvakantie verlopen de inschrijvingen voor de Grabbelpasactiviteiten op een nieuwe manier. De stad werkt voortaan met een webshop waar u de gewenste activiteiten kunt selecteren en onmiddellijk kunt afrekenen via een online betalingsmodule.
 
Vanaf maandag 6 maart kunt u al een kijkje nemen in de webshop. 

Verveel jij je wel eens tijdens de korte schoolvakanties en ben je op zoek naar leuke en creatieve activiteiten? Dan zijn de Grabbelpasactiviteiten echt iets voor jou! De Grabbelpasactiviteiten zijn bestemd voor kinderen geboren tussen 2005 en 2014 en vinden plaats op elke werkdag van een korte schoolvakantie (uitgezonderd feestdagen). Er kan maar een beperkt aantal kinderen deelnemen. Tijdig inschrijven en betalen is de boodschap. Heb je in het verleden een Grabbelpas gehad, dan krijg je het programma thuis per mail of per post. Je kan het programma ook terugvinden onderaan deze pagina.

Let op: je hebt niet langer een Grabbelpas nodig om deel te nemen aan de Grabbelpasactiviteiten. Grabbelpassen zijn ook niet meer verkrijgbaar bij ons. Het is wel belangrijk dat je bij een eerste deelname in 2017 de informatiefiche invult zodat we over de nodige gegevens beschikken.

Belangrijk!
Activiteiten waarvoor te weinig deelnemers ingeschreven zijn, worden afgelast. Je wordt in dit geval tijdig op de hoogte gebracht en je krijgt je inschrijvingsgeld terug. Indien je zelf niet kan komen naar een activiteit en je verwittigt ons tenminste twee dagen vooraf, dan krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald. Mogen we je vragen ons ook te verwittigen op de dag voor – of zelfs van – de activiteit zodat we de kinderen op onze reservelijst kunnen contacteren? Zo kunnen zij alsnog deelnemen.
 
Tijdens de activiteiten worden er foto's genomen. Deze foto's verschijnen op de website van de stad, op de facebookpagina van de jeugddienst en worden mogelijk gebruikt voor stedelijke informatiedoeleinden. Wil je niet dat er foto's van jouw kind genomen en gepubliceerd worden? Gelieve dit dan uitdrukkelijk te melden aan de jeugddienst.