Fietsen met smaak

De toeristische diensten van Kasterlee en Herentals hebben de handen in mekaar geslagen om u deze mooie fietsroute aan te bieden. Via mooie landelijke wegen ga je langs het fietsknoopnetwerk naar drie verschillende brasseries in Kasterlee en Herentals. In elke brasserie schuift u de benen onder tafel en geniet u van een voorgerecht, een hoofdgerecht of een nagerecht. Na de route van 57 kilometer heeft u genoten van heerlijke gerechten en wonderlijke fietspaden. Is 57 km een beetje van het goede te veel? Geen probleem, verkortingen zijn mogelijk.

Praktisch

  • Deelnemen is mogelijk van 1 mei tot en met 30 september 2017. U vertrekt op een dag en tijdstip naar keuze. Hou wel rekening met de openingsdagen en -tijden van de brasseries
  • De kostprijs per persoon is 35 euro inclusief een voor-, hoofd- en nagerecht. Tijdens het hoofdgerecht ontvangt u ook 1 consumptie per persoon. Andere drank is niet inbegrepen en rekent u altijd ter plaatse af. De brochures zijn te koop bij de toeristische diensten van Herentals en Kasterlee.
  • Tijdens weekdagen is het voor groepen vanaf 6 personen verplicht minstens 3 werkdagen op voorhand te reserveren. Bent u met minder dan 6 personen, dan is reserveren niet nodig.
  • Op vrijdagavond vanaf 16 uur en in het weekend is het altijd verplicht te reserveren, ongeacht het aantal deelnemers.
  • Meer informatie over de route en het aanbod vindt u via onderstaande link.