Met de bus veilig door het eindejaar

De feestbussen van De Lijn brengen u op oudejaarsnacht veilig naar uw feestbestemming en weer thuis. De bussen rijden van tien uur ’s avonds tot zeven uur ’s morgens.

  • Feestbus nr.3 bedient alle haltes van aan het station in Herentals, via de Grote Markt, de Herenthoutseweg, de Servaas Daemsstraat, Noorderwijk tot aan de Doornestraat in Morkhoven en terug. 
  • Ook dit jaar is er aansluiting met Feestbus nr. 9. Die rijdt via de Nederrij, de Poederleeseweg en Doornboom verder naar Poederlee, Lille, Wechelderzande, Gierle en Turnhout.
  • Beide bussen sluiten aan op de treinen van en naar Antwerpen.
Vragen over uw rit? Tijdens oudejaarsnacht tot 4 uur beantwoordt De Lijn uw vragen via Twitter, Facebook en Instagram.
 
Sms-tickets
 

Het oudejaarsnachtbiljet van De Lijn gaat dit jaar digitaal.

  • Voor Herentals zijn er 310 gratis sms-tickets beschikbaar. Om gebruik te kunnen maken van een sms-ticket, moet u zich ten laatste op 30 december online registreren. Op oudejaarsavond activeert u uw ticket door EVENT te sturen naar 4884. Voor deze sms betaalt u wel zelf de providerkosten van 0,15 euro.
  • Late beslissers kunnen ook op de bus zelf een ticket kopen. U betaalt dan 3 euro voor een gewoon ticket of 3,15 euro voor een sms-ticket.

Uw ticket is geldig van zondag 31 december om 18 uur tot en met maandag 1 januari op alle bussen en trams van De Lijn. Wie een busabonnement heeft of gratis mag reizen met De Lijn heeft geen ticket nodig.

Kiss me on NYE en Open Up New Year!
 
Feestvierders kunnen veilig met de bus naar de eindejaarsfuif Kiss Me on NYE in de sporthal van Noorderwijk en Open Up New Year in zaal 't Hof. Het stadsbestuur dankt de fuiforganisatoren voor hun financiële bijdrage aan deze BOB-campagne.
 
     
Feestbussen van De Lijn