Met de bus veilig door het eindejaar

De feestbussen van De Lijn brengen u op oudejaarsnacht veilig naar uw feestbestemming en weer thuis. De bussen rijden van tien uur ’s avonds tot zeven uur ’s morgens.

  • Feestbus nr.3 bedient alle haltes van aan het station in Herentals, via de Grote Markt, de Herenthoutseweg, de ring, de Aarschotseweg en Noorderwijk tot aan de Doornestraat in Morkhoven en terug. Wegens de werkzaamheden aan de Servaas Daemsstraat volgt de bus een andere route dan vorige jaren.
  • Ook dit jaar is er aansluiting met Feestbus nr. 9. Die rijdt via de Nederrij en de Poederleeseweg verder naar Poederlee, Lille, Wechelderzande, Gierle en Turnhout.
  • Beide bussen sluiten aan op de treinen van en naar Antwerpen.

Vragen over uw rit? Tijdens oudejaarsnacht tot 4 uur beantwoordt De Lijn uw vragen via Twitter, Facebook en Instagram.
 
Sms-tickets
 
  • Voor Herentals zijn er 310 gratis sms-tickets beschikbaar. Om gebruik te kunnen maken van een sms-ticket, moet u zich ten laatste op 30 december online registreren. Op oudejaarsavond activeert u uw ticket door EVENT te sturen naar 4884. Voor deze sms betaalt u wel zelf de providerkosten van 0,15 euro.
  • Late beslissers kunnen ook op de bus zelf een ticket kopen. U betaalt dan 4 euro voor een gewoon ticket of 4,15 euro voor een sms-ticket.

Uw ticket is geldig van maandag 31 december om 18 uur tot en met dinsdag 1 januari op alle bussen en trams van De Lijn. Wie een busabonnement heeft of gratis mag reizen met De Lijn heeft geen ticket nodig.

Kiss Me NYE Festival

Feestvierders kunnen veilig met de bus naar het Kiss Me NYE Festival op het multifunctioneel terrein aan de Herenthoutseweg. Het stadsbestuur dankt de fuiforganisator voor zijn medewerking aan deze campagne.

 

Feestbussen van De Lijn