Met de bus veilig door het eindejaar

De feestbussen van De Lijn brengen u op oudejaarsnacht veilig naar uw feestbestemming en weer thuis. De bussen rijden van tien uur ’s avonds tot zeven uur ’s morgens.

  • De feestbus in Herentals bedient alle haltes van aan het station in Herentals, via de Grote Markt, de Herenthoutseweg, de Servaas Daemsstraat, het centrum van Noorderwijk tot in het centrum van Morkhoven.
  • Ook dit jaar is er een aansluiting met feestbus nummer 9. Die rijdt via de Nederrij en de Poederleeseweg verder naar Poederlee, Lille, Wechelderzande, Gierle, Turnhout en terug.
  • Beide bussen sluiten aan op de treinen van en naar Antwerpen.
Vragen over uw rit? Tijdens oudejaarsnacht tot 4 uur beantwoordt De Lijn uw vragen via Twitter, Facebook en Instagram.

Gratis Sms-tickets

  • Voor Herentals zijn er 310 gratis sms-tickets beschikbaar. Om gebruik te kunnen maken van een sms-ticket, moet u zich ten laatste op 30 december online registreren. Op oudejaarsavond activeert u uw ticket door EVENT te sturen naar 4884. Voor deze sms betaalt u wel zelf de providerkosten van 0,15 euro.
  • Late beslissers kunnen ook op de bus zelf een ticket kopen. U betaalt dan 4 euro voor een gewoon ticket of 4,15 euro voor een sms-ticket.

Uw ticket is geldig van dinsdag 31 december om 18 uur tot en met woensdag 1 januari op alle bussen en trams van De Lijn. Wie een busabonnement heeft of gratis mag reizen met De Lijn heeft geen ticket nodig.

Kiss Me NYE Festival en De Tijdspiegel

Feestvierders kunnen veilig met de bus naar het Kiss Me NYE Festival op het multifunctioneel terrein aan de Herenthoutseweg en naar De Tijdspiegel in Golfclub Witbos. Het stadsbestuur dankt de fuiforganisatoren voor hun medewerking aan deze campagne.