Diensthoofd stadsloket en burgerzaken

niveau A1a-A3a, contractueel, voltijds, met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar

De burger staat centraal in onze dienstverlening. Elke klant moet een correct, volledig, professioneel, vriendelijk en tijdig antwoord krijgen op zijn vraag. We gaan er prat op dat wij telkens net dat beetje meer doen om samen te streven naar een uitmuntende klantgerichte dienstverlening. Uw dienst van een 15-tal collega’s staat dagelijks in voor tientallen vragen van burgers, klantencontacten en de maandelijkse aflevering van honderden documenten (identiteitskaarten, verblijfsdocumenten, rijbewijzen,…) We helpen per jaar duizenden mensen verder, ook via ons e-loket!

Om dit in goede banen te leiden hebben we een diensthoofd nodig met een neus voor klantgerichtheid en een goed planningsvermogen. Wilt u hier samen met het bestuur voor gaan? Ziet u er naar uit om een fijn team medewerkers aan te sturen? Dan bent u wellicht ons nieuw toekomstig diensthoofd stadsloket en burgerzaken!

Aanwervingsvoorwaarden

  • U heeft een diploma dat toegang geeft tot het niveau A (master) en u slaagt voor de selectieprocedure.

We bieden

  • Een heel afwisselende job waar u écht het verschil kan maken in een mensgerichte organisatie
  • Een goede werk-privé balans
  • Maaltijdcheques (7,50 euro/dag)
  • Hospitalisatieverzekering
  • Mobiliteitsvergoeding (fiets / openbaar vervoer)
  • Aan de functie van diensthoofd is de weddeschaal A1a-A3a verbonden.  De geïndexeerde bruto jaarwedde in A1a bedraagt minimum 38.040,85 en maximum 59.194 euro.

Vragen over de inhoud van de job?

Contactpersoon is Bart Van Ballaer, sectormanager burger en samenleving, tel. 014-28 50 64, bart.van.ballaer@herentals.be

Geïnteresseerd?

Bezorg dan uw sollicitatiebrief, cv en kopie van uw diploma uiterlijk op 16 november 2020 op info@herentals.be ter attentie van:

College van burgemeester en schepenen
administratief centrum
Augustijnenlaan 30
2200 Herentals

U wordt spoedig uitgenodigd voor een schriftelijke test en desgevallend psychotechnische testen bij onze externe selectiepartner.