Busvervoer

’s Morgens en ’s avonds rijdt de stadsbus langs verschillende haltes om kinderen op te halen en terug af te zetten.

VertrekOp- en afstapplaatsTerug
8.15 uurSupermarkt Alvo (Morkhovenseweg 92, Noorderwijk)16.45 uur
8.20 uurStreepstraat Morkhoven16.50 uur
8.25 uurParochiecentrum Noorderwijk (Ring 27, Noorderwijk) / Dorpshuis Noorderwijk (Ring 26, Noorderwijk)16.40 uur
8.35 uurKruispunt Krakelaarsveld - Lange Eerselstraat16.30 uur
8.45 uurBuurthuis Diependaal (Musketstraat 100, Herentals)16.20 uur

Als busbegeleider word je verwacht:

  • om 8 uur op de dienst SJE (sportcomplex De Vossenberg, Markgravenstraat 107) indien je van Herentals bent
  • om 8.10 uur aan de eerste halte, supermarkt Alvo (Morkhovenseweg 92, Noorderwijk) indien je niet van Herentals bent

Je krijgt elke donderdag voor de start van de speelpleinweek de buslijst toegestuurd per e-mail. De lijst ligt ook afgedrukt klaar in de bus. Kinderen die vooraf zijn ingeschreven voor de bustoer zullen reeds op de buslijst staan. Je weet vooraf niet wanneer een kind de bus neemt, ook al staat zijn naam op de buslijst. Er wordt aangeraden om voor de deur van de bus te gaan staan en de kinderen aan te vinken die reeds hebben ingeschreven als ze jou passeren. Bij nieuwe kinderen noteer je duidelijk de namen en de halte waar ze opstappen. Je vraagt ook de telefoonnummer van de ouder of de persoon die ze aan de halte brengt en/of ophaalt. Je vraagt ook of de kinderen ’s avonds terug mee moeten met de bus. De begeleider van de sportkampen noteert de namen van de kinderen die deelnemen aan de sportkampen.

’s Avonds komt de bus om 16.10 uur aan de Wijngaard aan. De kinderen van de sportkampen die in de naopvang zitten, stappen eerst af. Je verzamelt tijdig de kinderen die met de bus mee moeten, dit kunnen er meer of minder zijn dan ’s morgens. Je waakt erover dat de kinderen aan de juiste halte afstappen.

’s Avonds is de laatste halte de Streepstraat. Je gaat mee tot de laatste halte en wordt indien nodig terug gebracht naar de eerste ochtendhalte (supermarkt Alvo).