Bloemenwedstrijd

De leden van de milieuadviesraad willen zo veel mogelijk mensen aanmoedigen om de Herentalse straten te vullen met geuren en kleuren. Daarom organiseren ze voor de vierde keer een bloemenwedstrijd.
 
Hebt u een kleurige voortuin of hebt u plaats voor bloembakken aan uw gevel, aarzel dan niet en schrijf u in. Uw deelname wordt beloond met een mooie prijs.
 
Categorieën
 
U kunt zich inschrijven voor de volgende categorieën: 
  • voortuin met hoofdzakelijk bloeiende planten en heesters
  • kleurrijk tegeltuintje
  • bloembakken
  • bloemenstraat
Om een bloemenstraat te worden, moet minstens een vijfde van de bewoners meedoen. Eén persoon schrijft de ganse straat (of een deel van de straat) in. Bewoners van een bloemenstraat kunnen ook nog individueel deelnemen in één van de andere categorieën.
 
Inschrijven
 
Schrijf u voor 31 juli in en laat weten wanneer u verwacht dat de bloemenpracht het mooiste zal zijn. Stuur ook uw fleurigste foto’s mee. Lukt het niet om zelf foto’s te nemen, dan komen de leden van de milieuadviesraad wel even langsgefietst.
 
Prijsuitreiking
 
Alle deelnemers zijn welkom op de milieuadviesraad van donderdag 13 september om 20 uur in het administratief centrum. Daar worden de foto’s geprojecteerd en beoordeeld. De prijsuitreiking vindt plaats op 11 oktober om 19.45 uur.
Bloemenwedstrijd van de milieuadviesraad