Bloemenwedstrijd

Wordt ook u blij wanneer u voorbij een bloemenrijk voortuintje of een fleurige vensterbank wandelt? Vast wel! En ook dieren kunnen ervan genieten. Daarom willen leden van de milieuadviesraad zo veel mogelijk mensen aanmoedigen om de Herentalse straten te vullen met geuren en kleuren. Dat doen ze deze zomer met de derde bloemenwedstrijd.
 
Hebt u een kleurige voortuin of hebt u plaats voor bloembakken aan uw gevel, aarzel dan niet en schrijf u in. Uw deelname wordt beloond met een mooie prijs.
 
Categorieën
 
U kunt zich inschrijven voor de volgende categorieën: 
  • voortuin met hoofdzakelijk bloeiende planten en heesters
  • kleurrijk tegeltuintje
  • bloembakken
  • bloemenstraat
Om een bloemenstraat te worden, moet minstens een vijfde van de bewoners meedoen. Eén persoon schrijft de ganse straat (of een deel van de straat) in. Bewoners van een bloemenstraat kunnen ook nog individueel deelnemen in één van de andere categorieën.
 
Inschrijven
 
Schrijf u voor 31 augustus in en laat weten wanneer u verwacht dat de bloemenpracht het mooiste zal zijn. Stuur ook uw fleurigste foto’s mee. Lukt het niet om zelf foto’s te nemen, dan komen de leden van de milieuadviesraad wel even langsgefietst.
 
Prijsuitreiking
 
Alle deelnemers zijn welkom op de milieuadviesraad van donderdag 14 september om 20 uur in het administratief centrum. Daar worden de foto’s geprojecteerd en beoordeeld. De prijsuitreiking vindt plaats op 12 oktober om 19.45 uur.
Bloemenwedstrijd van de milieuadviesraad