Arbeider groen

niveau D, contractueel, deeltijds/voltijds, wervingsreserve van twee jaar

Herentals is voor heel wat talent een thuishaven en een kruispunt voor wie vooruit wil. Onze inwoners bieden we alle faciliteiten en dienstverlening van een centrumstad. Voor uw ambitie het centrum van waaruit u verder komt als arbeider groen.

Functiebeschrijving

Herentals is een groene stad. Geven uw groene vingers u energie, heeft u een goede plantenkennis en werkt u graag buiten, dan is het team groen van de stad naar u op zoek.

Team groen bestaat uit 22 medewerkers in verschillende ploegen. Uw taken zijn divers en je stelt u zich flexibel op. U staat voornamelijk in voor het onderhoud van de openbare plantsoenen, zoals onkruid verwijderen, bladeren ruimen, snoeien van bomen en heesters, maaien van graspleinen, sneeuw- en ijzelbestrijding. Ook het beheren van de begraafplaatsen en ondersteuning bieden bij begravingen ziet u als een uitdaging. In het bezit zijn van een rijbewijs C of CE is een pluspunt, maar geen vereiste.

Aanwervingsvoorwaarden
  • U slaagt voor de selectieprocedure: een praktische test en een interview op 4 of 18 maart 2021.

Wij bieden
  • een dynamische werkomgeving met persoonlijke ontwikkelingskansen;
  • maaltijdcheques;
  • hospitalisatieverzekering;
  • mobiliteitsvergoeding (fiets / openbaar vervoer).

Aan de functie van arbeider is de weddeschaal D1-D3 verbonden. De geïndexeerde bruto jaarwedde in niveau D1 bedraagt minimum 23.155,3 en maximum 31.860,3 euro.

Solliciteren

Bezorg uw kandidaatstelling met een uitgebreid en duidelijk cv uiterlijk op 14 februari 2021 aan:
College van burgemeester en schepenen
administratief centrum
Augustijnenlaan 30
2200 Herentals

of: info@herentals.be