Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

71 resultaten gevonden

Meer info
Meer lezen

Actieve SpeelBabbel

De SpeelBabbel is een speel- en ontmoetingsplek voor ouders en kinderen tussen 0 en 4 jaar. Kindjes kunnen er spelen en wennen aan een andere omgeving, andere kinderen en volwassenen. Er is aangepast speelgoed en om 10 uur krijgen de kinderen gratis fruit. Wekelijkse SpeelBabbel Elke dinsdag is er van 9.30 tot 11.30 u een SpeelBabbel in de ontmoetingsruimte van campus Spiegelfabriek aan de ...
Meer info
Meer lezen

Schaatsbaan Herentals

Omnisport en andere
Gezellig schaatsen op de overdekte openlucht schaatsbaan van Herentals! Vragen? Contacteer Sport Vlaanderen Herentals op het nummer 014-85 95 10.
Meer info
Meer lezen

Lentewandeling

Femma Mixinthals is een nieuw initiatief van Femma om vrouwen van diverse origine samen te brengen. Geniet van de frisse lucht tijdens een gezellige wandeling (8 km) doorheen de natuur in Herentals. We zullen halverwege een pauze nemen. Vergeet niet om stevige schoenen aan te doen! De wandeling is niet geschikt voor kinderwagens. We verzamelen ons om 14:00 uur op de parking van Basisschool De ...
Meer info
Meer lezen

Omnisportkamp Sportrakker - paasvakantie - Vorselaar

Omnisport en andere
Er is opvang mogelijk vanaf 8u30 en tot 16u30. Bij al onze kampen is het volgende in de prijs inbegrepen: Professionele begeleiding Drankje tijdens de middag Verzekering Gebruik van leuk sportmateriaal
Meer info

Grabbelpas - Bezoek aan be-MINE: Snorkelen & avonturenberg

Zwemmen en watersport
Meer info

Sportkamp Circusapen

Omnisport en andere
De kinderen duiken het circus in en mogen een week lang de aap uithangen. Onder deskundige begeleiding van circusschool Locorotondo leren ze lucht- en grondacrobatie, jongleren en evenwichtsoefeningen. De week sluit af met een echte circusshow.
Meer info

Bowling

Bowling voor senioren
Meer info
Meer lezen

Zomeruurwandeling - Tussen Nete en kanaal

Atletiek, wandelen en fietsen
Op zondag 31 maart begint de zomeruurregeling. Vzw Toerisme organiseert die dag, in samenwerking met Kempens Karakter, een wandeling tussen de Kleine Nete en het kanaal. U kunt inschrijven en vertrekken tussen 10 en 15 uur, aan de Herentalse jachthaven. De wandeling is ongeveer 10 km lang en er is geen tussenstop voorzien. Omdat het traject slijkerig en drassig kan zijn, draagt u best ...
Meer info

36e Perswandeling

Atletiek, wandelen en fietsen
Start 42 km 06.00-10.00u. Door gemengde bossen tussen Vorselaar en Herentals. Over Kempische veldwegen, langs een watermolen en door de natuur op haar mooist.
Meer info
Meer lezen

Bewegingsoefeningen van op een stoel

Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport
We doen samen verschillende oefeningen vanuit een zittende positie. Afhankelijk van de groep komen er ook oefeningen aan te pas vanuit staande positie. Iedereen doet mee wat hij/zij kan. Plezier gegarandeerd !
Meer info

Sportkamp Toptienkamp

Omnisport en andere
3… 2… 1… Start! Deze week stoomt atletiekclub AC Herentals de kinderen klaar om heuse tienkampkampioenen te worden. Elke voormiddag staat rennen, springen en werpen op het programma. In de namiddag trekken ze het bos in, leren ze de eerste kneepjes karate en kunnen ze ontspannen tijdens een initiatie yoga en een knutselworkshop.
Meer info

Sportkamp Natúúrlijk avontuur!

Wat is de beste remedie tegen je vervelen tijdens de vakantie? Natuurlijk avontuur! De kinderen ontdekken al snorkelend de wondere waterwereld en leven zich uit op de Avonturenberg in Beringen, gaan op uitstap naar de Lilse Bergen, lasershooten in het bos en krijgen een heuse kajakinitiatie.
1-12 van 71 resultaten

Pagina's