Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

12 resultaten gevonden

Meer info

Knutselnamiddag Gezinsbond Bouwel

Op 7 april organiseert Gezinsbond Bouwel weer een fantastische knutselnamiddag voor kinderen van 3 tot 12 jaar in de parochiezaal van Bouwel. Het thema is "Lente/Pasen". We beginnen om 13.30 u en eindigen rond 16 u. Deelname kost 5 € voor leden van de Gezinsbond (7 € voor niet leden). Inschrijven voor 1 april bij Yolande Heylen (yolande_heylen@hotmail.com of 014/51 44 18).
Meer info
De kinderen rijden met de bus naar jeugdkamp De Maat in Mol, waar ze spreekwoordelijk terechtkomen in de wereld van de ‘sprookjes’. Ze worden door de animatoren van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk getrakteerd op een namiddag sport- en spelplezier, show en spektakel!
Meer info

kaartprijskamp zetten

Meer info
Meer lezen

ANNULATIE - Buitenspeeldag 2020

Je kan ravotten op verschillende stormbanen of deelnemen aan een initiatie ropeskipping. Bij de grimeerstand wordt je mooi gemaakt en met WiWeTeR leer je vanalles over wetenschap. Er is een go-cartparcours en bumperballen om in rond te stuiteren.
Meer info
Meer lezen

Karaoke Party Afgelast

Karaoke party ten voordelen van de Welzijnsschakel.
Meer info
Meer lezen
Klein of groot, In Hidrodoe valt altijd wat te beleven. Hier leer je alles over water in meer dan 120 toffe doe-opstellingen. En het leuke is dat je het al spelende doet. Kom zelf experimenteren en ontdek hoe fantastisch water is. Laat een raket op waterstof vliegen … helemaal tot aan het plafond! Maak een reuze draaikolk. Ontdek de magische krachten van water. Leer hoe kraantjeswater gemaakt ...
Meer info
De kinderen rijden met de bus naar jeugdkamp De Maat in Mol, waar ze spreekwoordelijk terechtkomen ‘op de boerderij’. Ze worden door de animatoren van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk getrakteerd op een namiddag sport- en spelplezier, show en spektakel!
Meer info

Grote paaszoektocht Herenthout

Kom mee speuren tijdens de passvakantie !!! Tijdens de paasvakantie kan je van 5 april tot 19 april deelnemen aan een speurtocht in het educatieve bos naast het VOC. Je kan vrij vertrekken tussen 9u en 16u. Je koopt een deelnameformulier in de educatieve ruimte van het VOC en de zoektocht kan beginnen. Speurtocht volbracht ?! Breng de oplossing binnen in het VOC en krijg een leuke attentie!!! ...
Meer info
Meer lezen

ANNULATIE - Buitenspeeldag 2020

Vind jij de weg uit de speleobox of spring je liever op het springkasteel? Je kan deelnemen aan een initiatie ropeskipping of volksspelen ontdekken, voor elk wat wils.
Meer info
Meer lezen
Elke dinsdag is er de mogelijkheid om te kaarten. Er komen verschillende spellen aan bod, zoals wiezen, slagen halen, enz... Deze activiteit is volledig gratis!
Meer info
Zin in een kaartje leggen of een spelletje rummikub? Het lokaal dienstencentrum zorgt dat alles voor handen is. Breng gerust je vaste kaart- of speelcollega mee, maar er is ook de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Wanneer? elke donderdag van 13.30 tot 16.30 uur
1-12 van 12 resultaten