Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

19 resultaten gevonden

Meer info
Meer lezen

Wereldquiz

wereldquiz met maximum 6 deelnemers per ploeg
Meer info
Meer lezen

7e Scouts De Buecken Quiz

Met trots kondigen wij reeds de 7e editie van onze quiz aan. Na een vol Hof de afgelopen 6 jaar zullen we dit jaar weer ongeveer 50 ploegen een leuke quizavond proberen te bezorgen. De opbrengst van deze quiz gaat integraal naar de werking van de scoutsgroep en de bouw van het nieuwe lokaal. Het zal een C/D-quiz zijn waarbij zowel gelegenheidsploegen als quizploegen aan hun trekken komen! ...
Meer info
Meer lezen

Bingo

Maandelijks spelen wij in het dienstencentrum een keer bingo. Je koopt terplaatse 2 kaarten voor 2,5 euro. Er zijn kleine prijzen te winnen. De activiteit start om 14u en eindigt om 16u. De activiteiten is voor iedereen toegankelijk: ook voor senioren, hoogbejaarden, mensen met een handicap.
Meer info
Meer lezen
Interactieve namiddag : aan de hand van weetjes over "toen" herbeleven we de warme muziek uit de jaren 1955- 1990. Toegankelijk voor alle leeftijden ! Deelname is gratis.
Meer info

VFG-quiz

Een quiz voor zowel quiz- als gelegenheidsploegen
Meer info
Meer lezen

Quiz in de Volle Vaart

Quiz op vrijdagavond - Harmoniefeesten Grobbendonk Max. 6 personen per ploeg Inschrijving 15 EUR per ploeg via info@debroedermin.be Bierkaart met 75 Belgische bieren en lekkere hapjes.
Meer info
Meer lezen
ALGEMENE QUIZ sport , spel , muziek,geschiedenis actua enz
Meer info

Clubavond Stratego en andere bordspellen

Stratego en andere bordspellen spelen in een gemoedelijke sfeer. Spellen die je niet kent worden uitgelegd , je mag ook zelf spellen meenemen ! Wij spelen op het eerste verdiep van de taverne. Speel mee voor het clubkampioenschap stratego of leer een ander spel spelen :-)
Meer info
Meer lezen

Volksspelen en spelletjes spelen!

Samen genieten van het spelen van volksspelen en spelletjes!
Meer info
Meer lezen

Kaartnamiddag op dinsdag in LDC Sprankel!

Elke dinsdag is er de mogelijkheid om te kaarten. Er komen verschillende spellen aan bod, zoals wiezen, slagen halen, enz... Deze activiteit is volledig gratis!
Meer info
Meer lezen

Eerste hulp activiteit

Vandaag nog eens een echte eerste hulp activiteit!
Meer info
Meer lezen

De Schatten van Vlieg in de Bib van Herentals

Tijdens de zomer gaat heel het land weer op zoek naar de Schat van Vlieg! Het thema dit jaar is: ‘Voel jij wat ik voel?’ Ook dit jaar doet de Bib van Herentals mee. Kom tussen 2 juli en 31 augustus naar de jeugdafdeling van de bibliotheek. We hebben allerlei opdrachtjes die met voelen te maken hebben. Als je bovendien de code van de schatkist kan kraken vind je hierin een verrassing én maak ...
1-12 van 19 resultaten

Pagina's