Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

20 resultaten gevonden

Meer info

Algemene Quiz VOC Neteland

Vrijdag 25 oktober VOC Quiz • Ondertussen organiseren wij al voor de 13e keer onze algemene quiz. Inschrijven is noodzakelijk en kost 20 euro. De quiz zal doorgaan in GOC ter voncke in Herenthout. Inschrijven doe je via jef_marie@telenet.be
Meer info
Meer lezen

Rad van fortuin

Het spel Rad van fortuin is een leuk en laagdrempelig spel waarbij de deelnemers woorden raden. Elke deelnemer raadt een letter en als deze erin zit, wordt deze zichtbaar gemaakt op een groot bord. Toegankelijk voor alle leeftijden !
Meer info

Kiennamiddag Samana Bouwel

Bij een koffie en een thee even bijbabbelen en ondertussen samen kienen voor een paar mooie en lekkere prijzen.
Meer info

Algemene kwis FC Vispluk

Meer info
Als je houdt van bingo spelen, ben je hier aan het juiste adres! Info/inschrijvingen: Anita: 0473/35.26.82 (anita.olyslaegers@telenet.be)
Meer info
Meer lezen

Gezellige spellendag en -avond

GEZELLIGE SPELLENDAG en -AVOND voor jong en oud (3-99) leden en niet-leden, doorlopend vanaf 13.30 op de zolder van 't oud gasthuis (OCMW) in de Nederrij De ideale gelegenheid om kennis te maken met bekende en minder-bekende bordspellen en er gezellig een paar te spelen. In de namiddag voorzien we aanbod en begeleiding voor de jongste spelers : coöperatieve, educatieve of gewoon hilarische ...
Meer info

Clubavond Stratego

We nodigen iedereen uit bij onze nieuwe stratego club in Hemiksem! Gezellig dit leuke spel spelen 😊 Voor beginners en gevorderden , voor jong en oud :-) Meer info op Facebook: stratego Vlaanderen Of bel gerust! Tot dan !
Meer info
Meer lezen

Bingo

Maandelijks spelen wij in het dienstencentrum een keer bingo. Je koopt terplaatse 2 kaarten voor 2,5 euro. Er zijn kleine prijzen te winnen. De activiteit start om 14u en eindigt om 16u. De activiteiten is voor iedereen toegankelijk: ook voor senioren, hoogbejaarden, mensen met een handicap.
Meer info
Meer lezen

QUIZ - STADSLIJST2200

Een algemene kennis Quiz niveau C/D Toegankelijk voor iedereen in een ongedwongen sfeer. Voor ploegen van 4 tot 6 personen
Meer info
Meer lezen
Het ideale moment voor een leuke activiteit met uw collega's. Elk deelnemend bedrijf mag promomateriaal plaatsen en maakt kans op een sponsorpakket ter waarde van € 750,-. Dit is een algemene quiz. Iedereen welkom! Eerste vraag stipt om 20u00!
Meer info
Meer lezen

Quiz Sint-Antoniusgilde

Een quiz voor zowel de ervaren als gelegenheid quizzer. De ideale gelegenheid om een gezonde onderlinge concurrentie aan te wakkeren. Behalve vragen, krijg je ook een foto, puzzel- en muziekronde. Elke deelnemer ontvangt een prijs. Je betaalt slechts 3 euro inschrijvingsgeld per deelnemer en in ruil daarvoor bezorgen wij je een boeiende avond met het gezin of vrienden.
Meer info
Meer lezen

Het Groot Dictee Heruitgevonden

Vrijdagavond 6 december om 20u vindt in meer dan 100 gemeenten in Vlaanderen Het Groot Dictee Heruitgevonden plaats. Bibliotheek Neteland is ook dit jaar van de partij. Het dictee kreeg een nieuwe naam: De Schrijfwijzen, en wordt ondersteund door Creatief Schrijven vzw en De Standaard. Het wordt een avond in het teken van de liefde voor taal. Niet te moeilijk, met de focus op spelplezier. ...
1-12 van 20 resultaten

Pagina's