Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

20 resultaten gevonden

Meer info
Meer lezen

Kaartprijskamp slagen halen

Slagen halen t.v.v. Samana Grobbendonk -Bouwel Zondag 10 februari Parochiezaal Bouwel Zondag 24 februari Parochiezaal Grobbendonk Inschrijven vanaf 13u00 Begin stipt om 14u00 Inleg € 2 Dag en eindklassement
Meer info
Meer lezen

Rad van fortuin

Het spel Rad van fortuin is een leuk en laagdrempelig spel waarbij de deelnemers woorden raden. Elke deelnemer raadt een letter en als deze erin zit, wordt deze zichtbaar gemaakt op een groot bord. Wanneer je het woord raadt, krijg je een gratis consumptie in de cafetaria. toegankelijk voor alle leeftijden !
Meer info
Meer lezen
Algemene kennis Quiz - Max. 5 personen per ploeg
Meer info
Meer lezen
Let the games begin! Via welke website is Justin Bieber ontdekt? Waarvoor staat RTL in RTL4? Hoeveel banen heeft een Olympisch zwembad? Van welke cactussoort wordt tequila gemaakt? Test samen met vrienden en familie je parate kennis tijdens de leukste familiequiz! Schrijf je snel in en steun leuke projecten voor de kinderen van de Mariaschool! Je kan maximum 6 personen inschrijven per ploeg. ...
Meer info
Meer lezen

Bingo

Maandelijks spelen wij in het dienstencentrum een keer bingo. Je koopt terplaatse 2 kaarten voor 2,5 euro. Er zijn kleine prijzen te winnen. De activiteit start om 14u en eindigt om 16u. De activiteiten is voor iedereen toegankelijk: ook voor senioren, hoogbejaarden, mensen met een handicap.
Meer info
Meer lezen

Quiz voor het goede doel

Meer info
Meer lezen

2e Quiz Night KFC Linda Olen

Op vrijdag 1 maart 2019 organiseren we opnieuw onze Quiz Night. Onze quizmaster brengt met veel plezier opnieuw meerdere vragenrondes bij elkaar om jullie algemene kennis op de rooster te leggen.
Meer info
Meer lezen

Kinderbingo

Maandelijks spelen wij in het dienstencentrum een keer bingo. Tijdens de Krokusvakantie voorzien we een bingo namiddag speciaal voor kinderen. Je koopt terplaatse 2 kaarten voor 2,5 euro. Er zijn kleine prijzen te winnen. De activiteit start om 14u en eindigt om 16u.
Meer info

Quiz Night Vol. II

Een quiz vol amusement die toch de hersenen doen kraken! Georganiseerd door de studenten leerkrachtenopleiding van Thomas More Vorselaar.
Meer info
Meer lezen

6e Dorpelquiz

Algemene kennisquiz voor jong en oud, beginnend en ervaren quizzer. Veel ondersteund door multimedia!
Meer info

Kiennamiddag Samana Bouwel

Bij een koffie en een thee even bijbabbelen en ondertussen samen kienen voor een paar mooie en lekkere prijzen.
1-12 van 20 resultaten

Pagina's