Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

25 resultaten gevonden

Meer info
Meer lezen

2de Notelaarquiz

Feestcomité WZC De Notelaar organiseert op vrijdag 26 oktober 2018 zijn 2de algemene kennisquiz.
Meer info
Meer lezen
In de voormiddag is er een leuke quiz voor jong en oud. Nadat we 's middags lekker gegeten hebben steken we onze handen uit de mouwen en toveren we enkele oude boeken om tot echte toverboeken!
Meer info
Meer lezen

Rad van fortuin

Het spel Rad van fortuin is een leuk en laagdrempelig spel waarbij de deelnemers woorden raden. Elke deelnemer raadt een letter en als deze erin zit, wordt deze zichtbaar gemaakt op een groot bord. Wanneer je het woord raadt, krijg je een gratis consumptie in de cafetaria. toegankelijk voor alle leeftijden !
Meer info
Meer lezen

5e Theaterlingquiz

Op zaterdag 10 november 2018 organiseren we de vijfde editie van onze quiz in de feestzaal van kOsh Campus Collegestraat. Een ploeg van max. 5 personen inschrijven kan per mail aan wouter.peeters1@gmail.com Inkom bedraagt € 15 per ploeg.
Meer info
Meer lezen

Bingo

Maandelijks spelen wij in het dienstencentrum een keer bingo. Je koopt terplaatse 2 kaarten voor 2,5 euro. Er zijn kleine prijzen te winnen. De activiteit start om 14u en eindigt om 16u. De activiteiten is voor iedereen toegankelijk: ook voor senioren, hoogbejaarden, mensen met een handicap.
Meer info
Meer lezen
Maandag 26 november organiseren de studenten van het KVRI een namiddag " slagen halen". Deze activiteit is volledig gratis! Iedereen van harte welkom.
Meer info
Meer lezen

Halloween avondzoektocht

Dit jaarlijks wederkerende feestgebeuren zal ook dit jaar doorgaan in de omgeving van onze hondenschool. Onze werkgroep “Halloween” heeft opnieuw een gebeuren samengesteld waarbij dit jaar De Vampier als rode draad is opgenomen. Een wandeling met verschillende vragen, door de donkere bossen in de omgeving van de hondenschool, die zowel volwassenen als kinderen in combinatie met een aantal ...
Meer info
Meer lezen

jeugd @ the movies

We bouwen het jeugdhuis om tot een echt cinema. Maar welke film we gaan zien, hoeveel popcorn er gegeten wordt en hoeveel kussens er onder je poep zitten bepalen jullie zelf door middel van een groot spel vooraf!
Meer info

Kiennamiddag Samana Bouwel

Bij een koffie en een thee even bijbabbelen en ondertussen samen kienen voor een paar mooie en lekkere prijzen.
Meer info
Meer lezen

Gezellige Spellendag en -avond

We organiseren opnieuw een gezelschapsspellendag en -avond met een uitgebreid buffet van spelletjes voor jong en oud. Dit is de ideale gelegenheid om kennis te maken met allerlei moderne bordspellen. In de namiddag voorzien we aanbod en begeleiding voor de jongste spelers : coöperatieve, educatieve of gewoon hilarische spelletjes staan klaar. Later op de dag en avond spelen we mee met de ...
Meer info
Meer lezen

Quiz Sint-Antoniusgilde

Een quiz voor zowel de ervaren als gelegenheid quizer.De ideale gelegenheid om een gezonde onderlinge concurrentie aan te wakkeren! Behalve vragen, krijg je ook een foto, puzzel en muziek ronde. Elke deelnemer ontvangt een prijs! Je betaalt slechts 3 euro inschrijvingsgeld per deelnemer en in ruil daarvoor bezorgen wij je een boeiende avond met het gezin of vrienden.
Meer info

Quizt je dat al? Vol. VI

Een quiz vol amusement die toch de hersenen doen kraken! Georganiseerd door de studenten leerkrachtenopleiding van Thomas More Vorselaar.
1-12 van 25 resultaten

Pagina's