Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

19 resultaten gevonden

Meer info

Knutselnamiddag Gezinsbond Bouwel

Op 7 april organiseert Gezinsbond Bouwel weer een fantastische knutselnamiddag voor kinderen van 3 tot 12 jaar in de parochiezaal van Bouwel. Het thema is "Lente/Pasen". We beginnen om 13.30 u en eindigen rond 16 u. Deelname kost 5 € voor leden van de Gezinsbond (7 € voor niet leden). Inschrijven voor 1 april bij Yolande Heylen (yolande_heylen@hotmail.com of 014/51 44 18).
Meer info
De kinderen rijden met de bus naar jeugdkamp De Maat in Mol, waar ze spreekwoordelijk terechtkomen in de wereld van de ‘sprookjes’. Ze worden door de animatoren van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk getrakteerd op een namiddag sport- en spelplezier, show en spektakel!
Meer info

kaartprijskamp zetten

Meer info
Meer lezen

ANNULATIE - Buitenspeeldag 2020

Je kan ravotten op verschillende stormbanen of deelnemen aan een initiatie ropeskipping. Bij de grimeerstand wordt je mooi gemaakt en met WiWeTeR leer je vanalles over wetenschap. Er is een go-cartparcours en bumperballen om in rond te stuiteren.
Meer info
Meer lezen

Karaoke Party Afgelast

Karaoke party ten voordelen van de Welzijnsschakel.
Meer info

Roefel 2020

Op zaterdag 27 juni staat Roefel weer paraat om kinderen van het 1e lj t/m 3e Secundair te animeren met allerhande activiteiten. Dankzij vele vrijwilliggers hebben we weer een mooi aanbod kunnen bijeenbrengen.Inschrijvingen op zaterdag 13 juni in Torekensschool of woensdag 17 juni in GOC Ter Voncke. De programmaboekjes worden begin juni via de scholen verspreid en zijn ook verkrijgbaar bij de ...
Meer info
De kinderen rijden met de bus naar jeugdkamp De Maat in Mol, waar ze spreekwoordelijk terechtkomen ‘op de boerderij’. Ze worden door de animatoren van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk getrakteerd op een namiddag sport- en spelplezier, show en spektakel!
Meer info

Grote paaszoektocht Herenthout

Kom mee speuren tijdens de passvakantie !!! Tijdens de paasvakantie kan je van 5 april tot 19 april deelnemen aan een speurtocht in het educatieve bos naast het VOC. Je kan vrij vertrekken tussen 9u en 16u. Je koopt een deelnameformulier in de educatieve ruimte van het VOC en de zoektocht kan beginnen. Speurtocht volbracht ?! Breng de oplossing binnen in het VOC en krijg een leuke attentie!!! ...
Meer info
Meer lezen

ANNULATIE - Buitenspeeldag 2020

Vind jij de weg uit de speleobox of spring je liever op het springkasteel? Je kan deelnemen aan een initiatie ropeskipping of volksspelen ontdekken, voor elk wat wils.
Meer info
Meer lezen

ANNULATIE - Buitenspeeldag 2020

Je kan ravotten op verschillende stormbanen en springkastelen of je mooi laten maken bij de grimeerstand. Je leert ropeskippen, volgt een initiatie atletiek of schiet met pijl en boog naar een staande wip. Voor elk wat wils.
Meer info
Meer lezen

Quiz in de Volle Vaart

Quiz op vrijdagavond - Harmoniefeesten Grobbendonk Max. 6 personen per ploeg Inschrijving 15 EUR per ploeg via info@debroedermin.be Bierkaart met 75 Belgische bieren en lekkere hapjes.
1-12 van 19 resultaten

Pagina's