Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

6 resultaten gevonden

Meer info
Meer lezen
Op Apérotime staat beleving centraal! Verwacht je aan muziek die je spontaner laat dansen, hippe & smakelijke foodtrucks, fancy drinks en uiteraard énorm veel sfeer en gezelligheid. En dit op unieke locaties in de stad. We kleden de grote markten in tropische planten, lampjes en gezellige tafeltjes. De ideale plaats om samen met collega’s op vrijdag je werkweek af te sluiten. Maar even ...
Meer info

BosBeats

Meer info
Feest mee met ons en DJ Ronaldo. We feesten n.a.v. 35 jaar Theatergroep Het Vierde Oor. Iedereen welkom in de spiegeltent in Olen-Centrum.
Meer info
Meer lezen

Vaartse Feesten 2018

Opendeurdag VVW Grobbendonk waterskiclub. Zaterdag 08/09/2018 zijn er optredens van bekende artiesten; Band Marginal en Fons en Die van ons (deuren open 19:00u). Langs het Albertkanaal te Grobbendonk. Kaarten zijn te verkrijgen bij de leden van VVW Grobbendonk en Total Grobbendonk.
Meer info

RimboeRock

Meer info
Meer lezen

Vier je verjaardag met water!

Op zoek naar een origineel verjaardagsfeestje? In Hidrodoe kan je een spetterende speurneuzentocht doen, voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar. Beleef water samen met je vriendjes en kraak de code van de schatkist! Alle info vind je op https://www.hidrodoe.be/plan-je-bezoek/verjaardagsfeestje.
1-6 van 6 resultaten