Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

9 resultaten gevonden

Meer info

Foaf gelak as vruger 3.0

Fuif ten voordele van de kinderen van De Kleine Wijzer. Dit jaar op een bangelijke locatie namelijk de spiegeltent op het dorpsplein van Olen-Centrum. Deuren open om 21.00 uur. Voorverkoop start binnenkort. SAVE THE DATE
Meer info
Meer lezen

Country & Linedance

De linedance namiddag is terug van weggeweest. Deze namiddag staat open voor zowel de geoefende linedanser als de nieuweling, voor elke leeftijd, met of zonder partner, man of vrouw, voor iedereen die graag danst en beweegt. Kom mee je benen uitslaan op countrymuziek die je het vuur aan de schenen legt en maak kennis met shuffles, slides en swivels.
Meer info
Meer lezen

Fiesta Latina Indoor

Cubaanse muziek voert de boventoon tijdens Fiesta Latina Indoor. Hou jij ook van deze Zuiderse muziek en van salsadansen? Dan mag je dit feest niet missen. DJ Baobab en DJ Alegria vermaken je met muziek waarbij je op de dansvloer blijft staan. Geniet na het dansen ook van één van de lekkere huisgemaakte cocktails.
Meer info
Meer lezen

Fest-Virginia

Fuif ten voordele van de 40 Herentalse scouts en gidsen die deze zomer naar de Jamboree in West-Virginia USA gaan. Met DJ Christophe Lambrecht en vele anderen!
Meer info
Meer lezen

Vier je verjaardag met water!

Op zoek naar een origineel verjaardagsfeestje? In Hidrodoe kan je een spetterende speurneuzentocht doen, voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar. Beleef water samen met je vriendjes en kraak de code van de schatkist! Alle info vind je op https://www.hidrodoe.be/plan-je-bezoek/verjaardagsfeestje.
Meer info
Feest mee met ons en DJ Ronaldo. We feesten n.a.v. 35 jaar Theatergroep Het Vierde Oor. Iedereen welkom in de spiegeltent in Olen-Centrum.
Meer info
Meer lezen

Seniorennamiddag

Jos De Busser speelt ten dans. Wie hem kent weet dat het een hele namiddag pure ambiance is. Of het nu een quickstep, wals of tango is, Jos speelt en zingt de evergreens en golden oldies voor jou in onze nostalgische spiegeltent. Wij zorgen ook voor taart en koffie.
Meer info
Meer lezen

Dansfeest Olen-Jaarmarkt

Tijdens 'Oeëlemet' valt er weer heel wat te beleven op het prachtige dorpsplein. Kom na je bezoek aan de markt, de kermis en tal van andere activiteiten zeker ook een kijkje nemen in de spiegeltent. Kom er de sfeer van nostalgie opsnuiven. De dj zorgt er elk jaar opnieuw voor veel ambiance.
Meer info

Kindercarnavalbal De Knipoog

Kom jij mee feesten op ons jaarlijks kindercarnavalbal? Alle kinderen welkom van 13.30 tot 18.00 uur! We voorzien een hele namiddag vermaak waar de kindjes nog lang van gaan spreken!
1-9 van 9 resultaten