Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

6 resultaten gevonden

Meer info
Meer lezen

No Limit 2019

Op 26 oktober organiseert Jeugdhuis 't Verschil zijn jaarlijkse fuif: No Limit! U kan uzelf verwachten aan spetterende dj's, een fantastische lichtshow en een avond om U tegen te zeggen. Tot dan!
Meer info
Meer lezen

Country & Linedance

Een van onze klassiekers tijdens Olen Wintert is de country- en linedance. Deze namiddag staat open voor zowel de geoefende linedancer als startende dansers, voor elke leeftijd, met of zonder partner, man of vrouw. Kortom, voor iedereen die graag danst en beweegt. Kom mee je benen uitslaan op country muziek die je het vuur aan de schenen legt en maak kennis met shuffles, slides en swivels.
Meer info
Meer lezen

Dansfeest Olen-Jaarmarkt

Tijdens Olen-Jaarmarkt valt er weer heel wat te beleven op het prachtige dorpsplein. Kom na je bezoek aan de markt, de kermis en tal van andere activiteiten zeker ook een kijkje nemen in de spiegeltent. Kom er de sfeer van nostalgie opsnuiven. De dj zorgt er elk jaar opnieuw voor veel ambiance. Het dansfeest wordt afgesloten met een optreden van Ronny Lee.
Meer info

Foaf gelak as vruger

Fuif tvv de kinderen van de Kleine Wijzer.
Meer info
Meer lezen

Fiesta Latina Indoor

Cubaanse muziek voert de boventoon tijdens Fiesta Latina Indoor. Hou jij ook van deze Zuiderse muziek en van salsadansen? Dan mag je dit feest niet missen. DJ Baobab en DJ Alessa vermaken je met salsa, merengue en andere aanstekelijke Latijn-Amerikaanse muziek waarbij je op de dansvloer blijft staan.
Meer info
Meer lezen

Vier je verjaardag met water!

Op zoek naar een origineel verjaardagsfeestje? In Hidrodoe kan je een spetterende speurneuzentocht doen, voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar. Beleef water samen met je vriendjes en kraak de code van de schatkist! Alle info vind je op https://www.hidrodoe.be/plan-je-bezoek/verjaardagsfeestje.
1-6 van 6 resultaten