Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

36 resultaten gevonden

Meer info
Meer lezen

Opening toeristisch seizoen

Op zondag 29 april 2018 trekken we het nieuwe toeristisch seizoen op gang met een feestelijke opening van het infokantoor aan het Astridplein in Grobbendonk. Wij nodigen jullie allen graag uit tussen 11 tot 18 uur om kennis te maken met het nieuwe aanbod toeristische brochures, fiets- en wandelkaarten…. Onze jongste spruiten kunnen zich uitleven op het springkasteel en kunnen ook deelnemen aan ...
Meer info

Opendeurdag

Meer info
Meer lezen

Ontmoetingsnamiddag

't Kiertje wil door ontmoeting en allerlei activiteiten mensen uit hun isolement halen. Wij komen elke 1e en 3e donderdag van de maand samen in het Buurthuis van Vorselaar. Een gezellige babbel met drankjes aan lage prijzen. Op 3 mei is er ook kledingbedeling. Iedereen welkom! 't Kiertje staat voor: - een leuke babbel met anderen - mensen ontmoeten - democratische prijzen - gezellig samenzijn ...
Meer info
Meer lezen
De Toeristentoren is gratis open. Om 11 uur stellen de uitbaters een speciaal biertje voor ter gelegenheid van de zestigste verjaardag van de Toeristentoren. Er is ook kindergrime. Om 13.30 uur en om 15 uur toont clown Fermicelli zijn kunsten.
Meer info
Meer lezen
De Sint-Catharinakerk op het Begijnhof is open van 14 tot 17 uur. Geniet van onze mooiste kerkschatten en onze rijke geschiedenis.
Meer info
Meer lezen
Tentoonstelling 'BINNENSTEBUITEN' met MULTICULTUREEL WERELDTALSCAFE. Kunst buiten. Binnenstebuiten. Buiten kunst. Is buiten binnen of binnen buiten? Binnen en buiten. Binnen binnen en buiten buiten! De buit is binnen? Is de buit binnen? Buit buiten binnen uit of buit binnen buiten uit ????? BRENGEN WE HET BUITENLAND NAAR BINNEN OF DRAGEN WE HET BINNENLAND NAAR BUITEN ??? Kom kijken, debatteer, ...
Meer info
Meer lezen

Opendeurdag Brandweer + Rode Kruis

Rondrit met brandweerwagen (voormiddag) Demo's Brandweer & Rode Kruis Spuitspelen, zoekspel, springkasteel Tentoonstelling en Static show voertuigen Hotdogs en dranken
Meer info
Meer lezen

Opendeurdag OKRA Schilders

Op donderdag 3 mei laten onze OKRA schilders de deuren openzwaaien van het Oud Kapelleke. Ze stellen hun werk (acryl, olieverf, aquarel, tekenen) graag aan je voor. Met wat geluk wandel je zelfs met een kunstwerk naar huis, want traditiegetrouw is er ook een tombola. OKRA wordt dit jaar versterkt door Seppe Van den Schoor. Hij toont zijn werken in koper en hout.
Meer info
Meer lezen
Aan de balie van de dienst toerisme kunt u de nieuwe edities van de wandelzoektochten en wandelbrochures kopen. Bij elke aankoop ontvangt u een bon voor een ijsje en maakt u kans om een vrijkaart voor Hidrodoe te winnen. Vanaf 16 mei kunt u bij de dienst toerisme ook terecht voor de nieuwe fietszoektocht.
Meer info
Meer lezen
Het Begijnhofmuseum is dit jaar open op elke eerste zondag van mei, juni, juli, augustus en september van 14 tot 17 uur. U bent er dus ook welkom tijdens de opening van het toeristisch seizoen.
Meer info
Meer lezen
De Sint-Waldetrudiskerk is open van 14 tot 17 uur. Geniet van onze mooiste kerkschatten en onze rijke geschiedenis.
Meer info

Expo BS 't Klavertje

Zoek jij voor je kind een nieuwe school, of ben je gewoon benieuwd? Spring dan zeker binnen op onze Expo op 19 oktober (18u00-20u00). Aan de hand van een doe- en kijkavond kan je onze school en onze visie op leren ontdekken.
1-12 van 36 resultaten

Pagina's